Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta’ya 10 milyon lira destek; Ak Belediyeler Ankara'dan Eli boş dönmedi

Isparta’ya 10 milyon lira destek; Ak Belediyeler Ankara'dan Eli boş dönmedi

SİYASET 18.01.2020 12:30:00 0
Isparta’ya 10 milyon lira destek; 
Ak Belediyeler 
Ankara
Isparta ili genelindeki Ak Partili belediye başkanlarının, Ankara'dan büyük bir destek ile döndükleri bildirildi.
 
'AKILLI ŞEHİRLER VE BELEDİYELER KONGRE
VE SERGİSİ' ANKARA'DA DÜZENLENDİ
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 15-16 Ocak'ta Ankara'da "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Türkiye genelindeki tüm il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.
ISPARTA’DAKİ
BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI
Isparta’dan da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere tüm ilçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı toplantı öncesi ve sonrasında Başkanlar bazı bakanlıkları ziyaretlerde bulundular.
6 BELEDİYEYE 10
MİLYONLUK DESTEK
Bu konuda alınan bilgiye göre, adeta Ankara çıkarması yapan Belediye Başkanları bu ziyaretleri sonucunda, özellikle Ak Partili belediye başkanları, hazırladıkları birçok projeyi ilgili bakanlıklara sundu. Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz’ün  bakanlıklar nezdinde yaptıkları çalışmalar sonucunda, sunulan projeler karşılığında 6 Belediyeye toplam 10 milyon lira destek sağlandığı öğrenildi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °