19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'NIN PROFESYONEL FOTOĞRAF STÜDYOSU ALBA MEDİA

ISPARTA'NIN PROFESYONEL FOTOĞRAF STÜDYOSU ALBA MEDİA

Isparta

Isparta'da profesyonel kadrosu ve güçlü ekipmanları ile fotoğraf ve kamera çekimlerinde  hizmet veren ALBA MEDİA Fotoğraf Stüdyosu, Pirimehmet Mahallesi 1735 Sokak  No 19: (Şemsiyeli Sokak)'ta hizmet veriyor.  

İşletmeciliğini Barış Soydemir ve Ezgi Senirli'nin yaptığı ALBA MEDİA Fotoğraf Stüdyosu Düğün Çekimleri, (Nişan, Kına Gecesi, Sünnet Töreni)  Özel Organizasyon Çekimleri, Kişiye Özel Stüdyo Fotoğrafları, SDÜ Mezuniyet Çekimleri, (Lise Mezuniyet Çekimleri), Doğum Fotoğrafçılığı, "Nüfus Cüzdanı, Ehliyet ve Pasaport) için Biyometrik Fotoğraf, Dış Tanıtım Özel Mekan Çekimleri, Drone Çekimleri, Düğün Hikayesi hizmetleri sunuyor.  

Ayrıca, Halıkent Mahallesi'nde bulunan MODA Park, Gül Petek Sanayi Sitesi'nde bulunan Moda Park, Karaağaç Mahallesi'ndeki Salon Karaağaç Düğü Salonu'nun da düzenlenen düğün ve etkinliklerin çekimlerini yapan ALBA MEDİA, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde de "Öğrenci Dostu Fotoğraf Stüdyosu" seçildi.

ALBA MEDİA, Düğün Fotoğrafçılığında ise erken rezervasyonda % 20 İndirim fırsatı sunuyor. İLETİŞİM İÇİN: 0553 535 19 48 arayabilirsiniz.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

merko kavşağı trafik ışığı

17 Ocak 2019 Perşembe 18:46

plastik yol kasisine de momisi il trafik kynu karar veriyor.eskiden özel okulken kaan ekmek fırını ilerisinde kasis ve ıspaş kavşağı ışıklandırması ile okula öğrenciler çok güvenli giriş çıkış yapıyordu. ışıkkent-muzaffer türkeş arasındaki merko kavşağı (221 cad.) çok güvenli idi. okul devlet okulu olunca (ikiayrı girişi bulunan binanın bir kısmına Şehit Polis Akif Altay ilkokulu bir bölümü kız ihl) kasisler kaldırılınca öğrencilerin trafik güvenliği çok tehlikeli hal aldı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR