28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ISPARTA'DA EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Isparta

Isparta’da yalnız yaşayan 64 yaşındaki kalp hastası İbrahim Gençer evinde ölü bulundu.

Karaağaç Mahallesi 1801 sokakta bulunan 3 katlı apartmanın 1. katında yalnız yaşayan İbrahim Gençer’den bir süredir haber alamayan çocukları polise haber verdi. Olay yerine polis, 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince kapısı kapalı olan evin açılması için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekipler tarafından kapı açılırken, İbrahim Gençer’in cansız bedenine ulaşıldı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından İbrahim Gençer’in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Gençer’in kalp krizi geçirmiş olabileceği değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Susun artık

15 Aralık 2019 Pazar 22:56

Bu ülke gelişemiyorsa sizin yüzünüzden gelişemiyor. Size ne çoçuklarının nerede olduğu. Belki baba istemedi kimseyi. Belki memurlar, tayinleri çıkmıyor. Baba da yanlarına gitmek istemiyor. Bi salın insanları.

VATANDAŞ

15 Aralık 2019 Pazar 00:46

Aileyi tanımayanlar yine toplanip kesin hüküm vermisler. Guzel ispartamin insanları yine her seyi bildiklerini gostermis.Ne diyim,Allah rahmet eylesin cocuklarina da bolca sabir versin. Adam aylar sonra bulunmus gibi me bicim evlat yargilamari yapanlar ne biliyorlar aileyle ilgili düşünsünler biraz.

yine mi

14 Aralık 2019 Cumartesi 22:37

hayırsız evlatlar şehri ısparta..ataların ****arın yalnız şehadetsiz ölüme terkedildiği yerde bereket olmaz

serdar

14 Aralık 2019 Cumartesi 22:33

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

Şenay

14 Aralık 2019 Cumartesi 21:58

Haberi okuyunca çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine nuri ye başsağlığı diliyorum iyi insandı ibrahim amca evlatlarıda iyi insanlar lütfen bilmediğimiz insanlar için yorum yapmayalım

Atabeyli

14 Aralık 2019 Cumartesi 21:35

Namı değer Derwal hoca. Allah rahmet eylesin.

VATANDAŞIN BİRİ

14 Aralık 2019 Cumartesi 20:37

evlatlar kalp hastası bir babayı neden yalnız bırakırki????? ve bir süredir haber alamamak 90 yaşındaki anneaneye 5 kızı 2 gelibi sırayla baktılar evlat budur..şimdi kimse kimseyle yaşmak istemiyor maalesef ve yaşlılarda kırılgan kimsenin emir kumuta zinciride yaşamal istemiyorlar lütfediyorlar çünki bi kap yemegi bunlar tecrübeyle yazılıyor bilin isterim yalnızlığı özgürlüğü tercih ediyorlar kimsenindüzenine girmek istemiyorlar nelere şahit olduk köyden gelipte albay kayınpederi begenmeyenler

Vatandaş

14 Aralık 2019 Cumartesi 18:20

Yargılamak sorgulamak istemem ama evlatları neredeydi acaba?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR