ISPARTA TRAFİĞİ HIZ KAZANDI

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Isparta Belediyesi’nin şehir içi trafiğin rahatlaması amacıyla kavşaklarda yaptığı düzenlemelerin çok başarılı olduğunu söyledi.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ser-Tur Kooperatifi’nin ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde trafiğe ilişkin yapılan çalışmalara değindi. Isparta Belediyesi’nin kavşaklarda başlattığı çalışmayı beğenerek izlediklerini belirten Tural, “kavşaklarda göbeklerin kaldırılması, sağa direk geçiş imkanı sunulması ve yol genişletme çalışmaları trafiğimizi rahatlatıyor. Şoför esnafımız bu rahatlığı hissediyor ve yaşıyor. Daha önce bu konuları çok gündeme getirdik.

İl Trafik Komisyonu gündemine taşıdık. Ama bir türlü yerine getirilmedi. Şimdi Şükrü Başkanımız küçük dokunuşlar ile büyük kolaylık ve rahatlık sağlıyor. Trafikte rahatlama yaşıyoruz. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Birlik Başkanı Tural, kavşaklardaki orta göbeklerin kaldırılmasının hem zaman hem de yakıt açısından çok avantajlı olduğunu söyledi. Tural, göbeklerin kaldırılmasından sonra trafik akış hızında yüzde 37’lik artış tespit edildiğini öğrendiklerini sözlerine ekledi.