Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta İHH’dan Genel Başkan Yalçın’a; Anlamlı Hediye

Isparta İHH’dan Genel Başkan Yalçın’a; Anlamlı Hediye

ISPARTA 9.11.2019 08:03:00 0
Isparta İHH’dan Genel Başkan Yalçın’a; 
Anlamlı 
Hediye
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, kendisini ziyaret eden Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a, Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.
 
Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelerek bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu. Yalçın’ın ziyaret ettiği yerlerden birisi de Temsilciliğini aynı zamanda Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil’in yaptığı İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğini ziyaret etti.
AKÇİL; “AMACIMIZ, MAĞDUR VE ZOR
DURUMDAKİ İNSANLARIN MUTLU EDEBİLMEKTİR”
Geçtiğimiz gün saat 18.00’te gerçekleştirilen ziyarete; Genel Başkan Yalçın’ın yanı sıra Memur – Sen’e bağlı sendika şube başkanları katıldı. Burada, İl Temsilcisi Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Genel Başkan Yalçın’a, İHH’nın yaptığı çalışmalar ve hizmetler konusunda bilgiler verildi. Ziyarette bir konuşma yapan İHH Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil; “Isparta kamuoyunun desteğiyle dünyanın farklı farklı coğrafyalarında katarakt ameliyatı, kuyu açma başta olmak üzere çeşitli projeleri hayata geçirdik. Şuanda İHH’nın bakmış olduğu 97 bin yetim var. Isparta genelinde de baktığımız yaklaşık 400 yetimimiz var. Kurban çalışmaları 103 ülke ve bölge de kurban organizesi yaptık ve devam ediyoruz. Afrika’da açılan kuyunun 3 tanesini Isparta olarak biz açtık hamdolsun. Bu çalışmalar devam edecek. Çalışmalarımız şeffaf ve kamuoyuna açık. Biz burada sadece aracılık görevi yapıyoruz. Emanetleri doğru yere ulaştırma adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
YALÇIN; “İHH, GÖNELLERE HİZMET
EDEN ULUSLARARASI BİR KURULUŞ”
Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da ziyarette yaptığı konuşmada; “Yardımlar genel olarak kamu kurumları eliyle yürütüldüğü düşünülür ama bizde öyle güçlü sivil toplum örgütleri var ki, esasen bazı kamu kuruluşlarının da önüne geçen bir yaklaşımla Türkiye’nin büyüklüğünü milletinin engin gönlünü ve yardımsever duygusunu oraya ulaştırmak konusunda çok başarılı işler yapıyorlar. İHH da bunlardan bir tanesi açıkçası. Dünya da bir tek mağdur, mazlum,   aman dileyen kimse kalmayıncaya kadar bu iş devam edecek. Biz infak etmek üzere bina edilmiş bir medeniyetin, inancın mensuplarıyız. Komşusu açken tok yatanlardan olamayız. Eğer biz bu değerlerimizi yüceltecek iş ve işlemler yaparsak hiç şüphesiz hem toplumsal barışımızı, toplumsal sağlığımızı hem de ülkemizi yüceltmiş olacağız. Kaldı ki İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan bahsediyoruz. Orda da var, her yerde var. Yani kolay işler değil. Bir kere şunu söyleyelim. Bunlar tırnakla kazanılarak gelinen aşamalar. Şu binalara baktığınız zaman bu tabi topyekûn bir çalışmanın bir tezahürüdür. Kazanımlarımızı kurumsal hale dönüştürmemiz lazım. Bazen hengâmenin içerisinde farklı farklı savrulduğumuz yerlerde olabiliyor. Ama ne olursa olsun çizgimizden ödün vermeden bir şekilde birliğimizi beraberliğimiz yüceltmemiz, korumamız lazım. Bu doğrultuda, yardımlaşma adına çok güzel işler yapan İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.    
GENEL BAŞKAN
YALÇIN’A KUDÜS BİBLOSU
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, kendisini ziyaret eden Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a, Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ‘Kudüs’ Biblosu hediye edildi.



Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °