26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

ISPARTA İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Isparta

31 Mart’ta sandıktan çıkan eski-yeni mahalle muhtarları tanışma toplantısında bir araya geldi. Mahalle Muhtarları Derneği Başkan Vekili Süleyman Kocaer, muhtarların halk ile kamu idarecileri arasında köprü olduğunu söyledi.

31 Mart’ta sandıklarda muhtarlık seçimi de yapıldı. Oldukça renkli ve heyecanlı geçen seçimler sonucunda 44 mahalle muhtarı görev aldı. Mazbatalar Pazartesi dağılacak. Seçimlerde 44 mahalleden 18’i yenilendi. 26’sı göreve devam etti.

Muhtarlar Derneği, seçilen muhtarları biraraya getirdi. Tanışma amaçlı programda muhtarlık görevinin önemi vurgulandı. Dernek Başkan Vekili Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, herkese başarı diledi. Muhtarların halkın gözü, kuşağı olduğunu belirten Kocaer, vatandaş ile kamu arasındaki köprü görevini en iyi şekilde yerine getireceklerini sözlerine ekledi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet ali tombul

09 Nisan 2019 Salı 13:04

Hepsine hayırlı olsun

Mahalleden Ayşe

08 Nisan 2019 Pazartesi 23:55

Aynen hiç bir işe yaramıyorlar. Hem muhtarlıktan para alıyorlar hem kendi işlerinden. Kimisi terzi kimisi berber kimisi piideci kimisi bakkal. Ne var böyle işe ek gelir kapısı gözüyle bakıyorlar. Mahalleyle ilgilendikleri yok.

Nurettin

08 Nisan 2019 Pazartesi 16:13

Bu muhtarlar ne işe yarar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR