Isparta emniyeti uyuşturucu ile mücadelede 2. Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 20:10, Güncelleme: 25.02.2020 - 20:10
 

Isparta emniyeti uyuşturucu ile mücadelede 2. Oldu

Isparta Emniyet Müdürlüğü uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmalarını her geçen gün arttırarak sürdürüyor. Uyuşturucuyla mücadelede Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 23 ildeki şube müdürlükleri arasında 2’inci seçildi.
Isparta’da uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kentin her noktasında uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Isparta emniyeti, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir başarıya imza attı. Uyuşturucuyla mücadelede Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 23 ildeki şube müdürlükleri arasında 2’inci seçildi.   Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yasin Orakoğlu, Narkotik konusu devletin en üst kademesinden en alt kademesine kadar vatandaşıyla sivil toplum kuruluşlarıyla herkesin mücadele ettiği önem verdiği bir konudur. Isparta emniyet müdürlüğü olarak devletimiz için, milletimiz için, vatandaşlarımız için elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. 2017-2018 yıllarında yakaladığımız ivmeyi 2019 yılında sayın emniyet müdürümüzün, valimizin talimatları ve koordinesinde artırarak devam ettik. 2018 yılında 450 olayımız mevcutken, 2019 yılında bu Salı 527 olaya çıktı tabi şüpheli sayımız bin 90 kişi ticaret suçundan tutuklu sayımızda 91’den 118’e çıktı. Buna doğru orantı olarak da yakalanma miktarlarında bir artış oldu ve burada belirtmek istediğimiz konu şu şüpheli sayılarının artması şu algıyı oluşturmasın uyuşturucunun arttığını ama bizim açımızdan baktığımızda operasyonel faaliyetlerin artması yani biz ne kadar çok operasyon yaparsak dolayısıyla operasyon sayısı artıyor, şüpheli sayısı da artıyor, yakalanma miktarı da artıyor. Biz eğitim faaliyetlerin ağırlık veriyoruz özellikle 2018 yılında bin 274 kişiye eğitim verirken, 2019 yılında yaklaşık olarak 6 bin kişiye biz narko rehber ve farkındalık eğitimleri verdik. Yaptığımız eğitim çalışmalarıyla ilgili güzel dönüşler oldu 2020 yılında da sayın bakanımızın talimatlarıyla özellikle annelerimize yönelik faaliyetlerimiz devam edecek. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Türkiye genelinde narkotik şube müdürlüklerinin çalışmaları emniyet genel müdürlüğünce değerlendirildiğinde Isparta ili  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kendi kategorisinde olan nüfusa göre 23 il arasında 2019 yılında ikinci başarılı il olarak seçildi.        
Isparta Emniyet Müdürlüğü uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmalarını her geçen gün arttırarak sürdürüyor. Uyuşturucuyla mücadelede Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 23 ildeki şube müdürlükleri arasında 2’inci seçildi.

Isparta’da uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kentin her noktasında uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Isparta emniyeti, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir başarıya imza attı.

Uyuşturucuyla mücadelede Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 23 ildeki şube müdürlükleri arasında 2’inci seçildi.

 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yasin Orakoğlu, Narkotik konusu devletin en üst kademesinden en alt kademesine kadar vatandaşıyla sivil toplum kuruluşlarıyla herkesin mücadele ettiği önem verdiği bir konudur. Isparta emniyet müdürlüğü olarak devletimiz için, milletimiz için, vatandaşlarımız için elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. 2017-2018 yıllarında yakaladığımız ivmeyi 2019 yılında sayın emniyet müdürümüzün, valimizin talimatları ve koordinesinde artırarak devam ettik. 2018 yılında 450 olayımız mevcutken, 2019 yılında bu Salı 527 olaya çıktı tabi şüpheli sayımız bin 90 kişi ticaret suçundan tutuklu sayımızda 91’den 118’e çıktı. Buna doğru orantı olarak da yakalanma miktarlarında bir artış oldu ve burada belirtmek istediğimiz konu şu şüpheli sayılarının artması şu algıyı oluşturmasın uyuşturucunun arttığını ama bizim açımızdan baktığımızda operasyonel faaliyetlerin artması yani biz ne kadar çok operasyon yaparsak dolayısıyla operasyon sayısı artıyor, şüpheli sayısı da artıyor, yakalanma miktarı da artıyor. Biz eğitim faaliyetlerin ağırlık veriyoruz özellikle 2018 yılında bin 274 kişiye eğitim verirken, 2019 yılında yaklaşık olarak 6 bin kişiye biz narko rehber ve farkındalık eğitimleri verdik. Yaptığımız eğitim çalışmalarıyla ilgili güzel dönüşler oldu 2020 yılında da sayın bakanımızın talimatlarıyla özellikle annelerimize yönelik faaliyetlerimiz devam edecek. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Türkiye genelinde narkotik şube müdürlüklerinin çalışmaları emniyet genel müdürlüğünce değerlendirildiğinde Isparta ili  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kendi kategorisinde olan nüfusa göre 23 il arasında 2019 yılında ikinci başarılı il olarak seçildi.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.