Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta EDP’de nöbet değişimi; Akçil bıraktı Arslan devraldı

Isparta EDP’de nöbet değişimi; Akçil bıraktı Arslan devraldı

ISPARTA 19.01.2020 10:16:00 0
Isparta EDP’de nöbet değişimi; 
Akçil bıraktı
Arslan devraldı
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı. Temsilcilik görevini yaklaşık 3 yıldır sürdüren Abdurrahman Akçil, görevi Salih Arslan’a devretti.
 
PLATFORMUN OCAK AYI
TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nin her ay mutat olarak yapılan gündem değerlendirme toplantısı bu ay kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta Temsilciliğinde gerçekleştirildi.

ABDURRAHMAN
AKÇİL GÖREVİ BIRAKTI
Söz konusu toplantıda; 3 yıla yakındır il temsilcisi olarak bu görevi yürütmekte olan Abdurrahman Akçil, görevi bıraktığını açıkladı. Bu doğrultuda, İl Temsilciliği görevini ENSAR Vakfı İl Temsilcisi ve Eğitime Destek Platformu yönetim kurulu üyesi Salih Arslan`a devretti.
AKÇİL’DEN TEŞEKKÜR
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği görevini bırakan Abdurrahman Akçil, toplantıda yaptığı konuşmasında; “Yaklaşık 3 yıldır bu görevi yürütüyorum. Bu zaman süreci içinde sizlerin büyük desteğini gördüm. Bundan dolayı tüm platform yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah” dedi.
ARSLAN; “BUNDAN SONRA DA
GÖREVİ BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ”
Eğitime Destek Platformu’nun yeni İl Temsilcisi Salih Aslan da konuşmasında; “Arkadaşlar bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bu görevi sizlerle birlikte, el ele, omuz omuza çalışarak yürüteceğiz. Ben, görevi bana bırakan Abdurrahman Akçil arkadaşımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °