Şampiyonlar Ligi İspanyol takımları ile 32. randevu! Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?

İspanyol takımları ile 32. randevu! Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?

22.10.2019 - 15:10 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray bu akşam taraftarı önünde Real Madrid'i konuk ediyor. Geride kalan iki haftada sadece 1 puan toplayan temsilcimiz Real Madrid karşısında 3 puanı hanesine yazdırıp grupta üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. İspanyol takımlarına karşı bu akşam 32. randevusuna çıkacak olan Galatasaray geride kalan 31 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 17 yenilgi aldı. Peki Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi A grubu üçüncü hafta maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?

İspanyol takımları ile 32. randevu Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A grubu üçüncü hafta maçında sahasında Real Madrid'i konuk ediyor. Geride kalan iki haftada Club Brugge ve PSG ile karşılaşan Galatasaray, Club Brugge deplasmanından 1 puan ile ayrılmayı başarmıştı. Grupta oynanan ilk haftanın diğer maçında PSG sahasında Real Madrid karşısında 3 puanı üç golle alırken bu maçta Di Maria yıldızlaşmıştı. Grubun ikinci hafta maçlarında Galatasaray sahasında Paris Saint Germain'i konuk ettiği maçta İcardi'nin golüne engel olamadı ve sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Grupta oynanan diğer maçta Club Brugge Santiago Barnebau'da oynan maçta 2-0 öne geçmiş Real Madrid zor da olsa skoru 2-2'ye getirmesini başarmış ve bu mücadeleden 2-2'lik skorla ayrılıp 1 puanı hanesine yazdırmıştı. Bu sonuçların ardından Fransız temsilcisi Paris Saint Germain grupta topladığı 6 puan ile ilk sırada yer alırken Club Brugge oynadığı iki maçta da beraberlik elde ederek puanını ikiye yükseltmiş ve 2. sıraya yükselmişti. Temsilcimiz Galatasaray ise Club Brugge deplasmanından aldığı 1 puan ile 3. sırada yer alırken Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 2 karşılaşmada kalesinde 5 gol gören Real Madrid son sırada yer alıyor.

Galatasaray karşılaşmasını çıkış maçı olarak gören İspanyol temsilcisi Ali Sami Yen'den çıkaracağı üç puan ile yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. Fatih Terim'in öğrencileri ise iki maçta 5 gol kalesinde gören Real Madrid'in savunma zaafından faydalanıp üç puanı hanesine yazdıran taraf olmanın hesapları içinde! Peki Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

GALATASARAY-REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Real Madrid maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Donk, Emre Mor, Belhanda, Babel, Andone

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Valverde, Rodriguez, Benzema, Hazard

Zidane’dan sürpriz hamle

Celal Umut Eren / İstanbul’da takımı ve kendisi adına çok kritik bir maça çıkacak Real Madrid Teknik Direktör Zinedine Zidane, kadrosunu belirledi. Fransız çalıştırıcı, Galatasaray maçında 3 puana kilitlendi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray deplasmanında kritik bir maça çıkacak Real Madrid’de, zorlu mücadelenin kadrosu netleşmeye başladı. İspanya basınında yer alan haberlerde, kariyeri açısından da kritik bir 90 dakikaya çıkacak Zinedine Zidane’ın eksik ve sakatların olduğu bir ortamda ilk 11’de sıkıntı yaşadığı aktarıldı.

Ancak buna karşın Fransız teknik adamın; ideal 11’ini belirlediği iddia edildi. Buna göre orta sahada James Rodriguez ve hafif sakatlığı bulunan Toni Kroos’un yan yana olacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

Ayrıca Casemiro’dan da vazgeçilmeyecek. Bale’in yokluğunda kanatlarda 19 yaşındaki Vinícius Júnior ile Eden Hazard ikilisinin olması bekleniyor. Forvette de Karim Benzema’dan vazgeçilmiyor.

Kale ve savunmada ideal hattını bozmayan Zidane, Courtois, Carvajal, Varane, Ramos ve Marcelo’dan oluşan deneyimli bir defans kurgusuna sahip.

Yazarlar