Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

İsminin başında Kırıkkale olan her şey beni ilgilendirir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor futbolcuları ve yönetimi Belediye Başkan  Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ettiler.  Yönetim ve futbolcular Başkan Mehmet Saygılı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

FORMA HEDİYE ETTİLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ‘yı Kırıkkale Büyük Anadoluspor Yönetim ve futbolcuları ziyaret ederek forma hediye ettiler. Takımın her zaman yanında olduğu  ve verdiği desteklerden dolayı yönetim ve futbolcular Başkan Saygılı’ya teşekkür ettiler.

 

GAYRETLE DESTEKLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ” Kırıkkale Büyük Anadoluspor futbolcularına başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir sezon geçirerek şampiyonluk yolunda en adımlar ile ilerleyeceğiz. gerek Türkiye kupası gerekse Ligin ilk deplasmanında alınan başarıdan dolayı  tebrik ediyorum. .İsminin başında Kırıkkale olan her şey beni ilgilendirir. Elimizden gelen gayretle destekliyoruz ve Kırıkkalespor hak ettiği yere gelecek” diye konuştu. Kırıkkale Büyük Anadoluspor futbolcuları ve yönetimi ise Başkan Saygılı’ya her zaman destek olduğundan dolayı teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x