İSMAİL POZAN ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

İSMAİL POZAN ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Pozan, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

01 Temmuz 2020 - 13:16 - Güncelleme: 01 Temmuz 2020 - 17:16

Pozan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB), Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan İsmail Pozan, “Sayın Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon Başkanımız Fevzi Apaydın beyi makamında ziyaret'de bulunduk. Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Ve yine Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, Ankara Umum Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı sayın Mehmet Yiğiner beyi makamında ziyaret ederek, bir takım istişare de bulunduk. Kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Fevzi Apaydın, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan İsmail Pozan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Mehmet Yiğiner de, “Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız İsmail Pozan ve beraberindeki yöneticilerini ANKESOB’da ağırladık. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ