MENÜ

İsmail Kartal ilk kez konuştu!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi sona erdi. Kulüp binasında Başkan Aziz Yıldırım'la görüşen teknik adam, "Kulüpte başka bir göreve geç" teklifine; "Teşekkür ederim. Çok yıprandım" karşılığı verdi.

İsmail Kartal ilk kez konuştu!

Fenerbahçe Futbol Takımı'ndaki 1 yıllık İsmail Kartal dönemi resmen sona eriyor. Kaçan şampiyonluk sonrası hedef tahtasına oturtulan teknik adam gündüz saatlerinde Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Yıldırım'ın, "İsmail kulüpte başka bir göreve geç. Devam edelim" önerisi Kartal'dan karşılık bulmadı.

İsmail Kartal'ın başkan Yıldırım'la yaptığı görüşmede, "Zor günler geçirdik. Çok yıprandım, çok yoruldum. Teklifiniz için teşekkür ederim ama ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Başkan Aziz Yıldırım ise İsmail Kartal'ın ayrılık isteğine olumlu yanıt verdi. Kartal'ın, Kasımpaşa'ya karşı takımın başında son maçına çıkacağı, ardından ise futbolcularla vedalaşacağı ifade edildi.

Yönetimin, çok zorlu bir sezonda gözünü kırpmadan elini taşın altına sokan İsmail Kartal'a bir veda töreni düzenlemeyi planladığı konuşuluyor.


İşte Fenerbahçe'nin yeni başkanı!


'Gerekli açıklamayı yapacağım'


Kartal, kulüple yolları ayrıldığına yönelik haberlerle ilgili yarın Kasımpaşa maçından sonra gerekli açıklamayı yapacağını söyledi. İsmail Kartal, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada Spor Toto Süper Lig’de yarın oynayacakları son maçı işaret ederek, "Yarın oynanacak maçtan sonra gerekli açıklamayı yapacağım" dedi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ