11 Temmuz Cumartesi günü olarak belirlenen ancak çoğunluk sağlanamadığı takdirde 18 Temmuz'da yapılacak olan Sarıyer Spor Kulübü Olağan Kongresi'nde 'Başkan adayı kim olacak?' sorusu henüz netleşmedi. Kulislerde adaylık için adı geçen İşadamı İsmail Geçim'den Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu.

4 dönem Sarıyer Spor Kulübü Başkanlığı yapan Saffet Akkoyun'un yeni dönem için de aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmazken, adaylık için birçok ismin adı geçiyor. Bu isimlerden biri de Başkan Akkoyun ile bir dönem yöneticilik yapan İsmail Geçim. Peki, Geçim aday olacak mı?

"YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan İsmail Geçim, şunları söyledi: "Öncelikle camianın içinden gelen olumlu teveccühler için çok teşekkür ederim. Saffet Başkanın aday olduğu yerde benim adaylığım söz konusu dahi olamaz. Bu görüşümü Başkanıma da söyledim. Kamuoyunu doğru aydınlatmak için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Camiamızın yeni yönetimine önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum."

SARIYER POSTA GAZETESİ