Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR Nevşehir’e İş Kulübünü kazandırdı

NEVŞEHİR 17.07.2019 - 00:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İŞKUR Nevşehir’e İş Kulübünü kazandırdı

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, işsizlikle mücadele konusunda yeni nesil çözümlerle özellikle dezavantajlı grupların istihdama kazandırılması için çalışıyor.
  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, işsizlikle mücadele konusunda yeni nesil çözümlerle özellikle dezavantajlı grupların istihdama kazandırılması için çalışıyor. Bu çerçevede Nevşehir’de bu gün faaliyete geçen İş Kulübü bünyesinde kişiye özel çözüm modelleri ile ücretsiz olarak dezavantajlı gruplara destek veriyor.   Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, “ kurumumuz tarafından işsizlik mücadele çerçevesinde yeni nesil çözümler üretilmektedir. Özellikle dezavantajlı grupların istihdama kazandırılmasına büyük önem arz etmektedir. İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyete geçirilen İş Kulübü ile son dönemlerde iş gücü piyasasında etkinliğini artırmak, özellikle dezavantajlı grupların istihdama katılması amacıyla kadınların, engellilerin, iş gücü piyasasından uzak kalmış vatandaşların, gençlerin işe girişlerinin önündeki engelleri kaldırmak üzere kişiye özgü çözüm modelleri geliştirdik” dedi.
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, işsizlikle mücadele konusunda yeni nesil çözümlerle özellikle dezavantajlı grupların istihdama kazandırılması için çalışıyor.

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, işsizlikle mücadele konusunda yeni nesil çözümlerle özellikle dezavantajlı grupların istihdama kazandırılması için çalışıyor. Bu çerçevede Nevşehir’de bu gün faaliyete geçen İş Kulübü bünyesinde kişiye özel çözüm modelleri ile ücretsiz olarak dezavantajlı gruplara destek veriyor.

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, “ kurumumuz tarafından işsizlik mücadele çerçevesinde yeni nesil çözümler üretilmektedir. Özellikle dezavantajlı grupların istihdama kazandırılmasına büyük önem arz etmektedir. İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyete geçirilen İş Kulübü ile son dönemlerde iş gücü piyasasında etkinliğini artırmak, özellikle dezavantajlı grupların istihdama katılması amacıyla kadınların, engellilerin, iş gücü piyasasından uzak kalmış vatandaşların, gençlerin işe girişlerinin önündeki engelleri kaldırmak üzere kişiye özgü çözüm modelleri geliştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.