İŞKUR Yalova İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Engelli Görüşme Günleri”nde, firmalar ile engelli iş arayanları buluşmaya devam ediyor. Uzun süredir yapılmaya devam edilen ve engelli iş arayanlar ile firmaları buluşturan İŞKUR; bu hafta, görüşmelere bir yenisini daha ekledi. Her pazartesi 14:00’da İŞKUR Yalova’da yapılan mülakatlarla engelli çalıştırma zorunluluğu bulunan işverenler ile aktif olarak iş arayan engellileri tekrar bir araya getirdi. 
İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede “Yalova ilinde faaliyet gösteren yaklaşık 15 firma ile bu hafta, engellilerimizle işverenlerimizi Kurumumuzda bir araya getirdik. Yapılan mülakatlar neticesinde görülüyor ki birçok engellimizi işe yerleştirdik. Bu uygulamamız sayesinde hem işverenlerimiz tarafından kanuni zorunluluğun yerine getirilmesini hem de engellilerimizin en kısa sürede iş bularak sosyal yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmesini sağlıyoruz” dedi. 
DEDE, “Engellilerimizle işverenlerimizi bundan sonrada her pazartesi saat:14:00’da İŞKUR Yalova’da ağırlamaya devam edeceklerini” ifade ederek; “Yalova’da yaşayan ve işe yerleşmek isteyen engellilerimizi Kurumumuza davet ediyorum” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim