İskenderun’dan Türkiye’ye ‘Anlamlı’ Bayram Mesajı

0
170

İskenderun’da görev yapan Gazeteciler, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı ‘Aramızda Olsa da Mesafe, Kalplerimiz Birlikte. İyi Bayramlar Türkiye’ yazılı pankart açarak, oldukça anlamlı bir bayram kutlaması yaptılar.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından İskenderun Millet Parkında organize edilen bayramlaşma programında sosyal mesafe kurallarına uyularak, hep birlikte tüm Türkiye’ye bayram mesajı verildi. Coronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramını ilk kez evinde geçirecek olan Türkiye’ye İskenderun’dan moral dolu mesaj verildi. İskenderunlu Gazeteciler “Aramızda olsa da mesafe, kalplerimiz birlikte. İyi Bayramlar Türkiye!” yazılı pankart açtı ve Ay-Yıldızlı balonlar uçurarak, değişik bir kutlamaya imza attı.

Etkinliğe, Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Suzan Şahin, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İGC Başkanı Veysel Cıncık ile birlikte cemiyet üyesi, sokağa çıkma yasağından muaf tutulan çalışan gazeteciler iştirak etti. Vekiller, Belediye Başkanı ve İGC Başkanı birer konuşma yaparak Coronavirüs tedbirleri kapsamında bu bayramı evlerinde geçirmek zorunda olan Türkiye’ye sıcak ve duygu yüklü mesaj yolladılar.

Bayramlaşmada tüm cemiyet üyesi gazetecilere bayram lokumu ikram edilirken, Belediye Başkanı Tosyalı ise maske ve kolonya dağıttı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here