Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİskenderun’da işsizlik ve borç çatıya çıkardı!

İskenderun’da işsizlik ve borç çatıya çıkardı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde işten çıkarıldığı ve borçları bulunan bir vatandaş girdiği bunalım yüzünden 14 katlı inşaat halindeki binanın çatısından intihar girişiminde bulundu.

Çay Mahallesi Tayfur Sökmen Caddesi üzerinde inşaatı tamamlanmış, ancak henüz kullanıma açık olmayan 14 katlı binanın teras kapısını kırarak intihar girişiminde bulunan vatandaş bütün birimleri harekete geçirdi. Yağmur altında binanın teras duvarına oturarak intihar girişiminde bulunan vatandaşı gören meraklı bakışlarla olayı hem izledi, hem de cep telefonlarıyla kaydetmeye başladı.

Bu arada kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri ulaştı. İtfaiye ekipleri intihar girişimcisinin oturduğu teras duvarının altına kurtarma yastığı açtı. Polis ekipleri de intihar girişimcisini ikna etmek için terasa çıktı. Bu sırada yağmur altında gerçekleştirilen yaklaşık 40 dakikalık ikna çabaları sonuç verdi.

İşten kovulduğu ve borçları yüzünden bunalım yaşadığı öğrenilen ve çıktığı 14 katlı binanın terasında intihardan vazgeçirilen 35 yaşlarındaki H. B. isimli genç polis eşliğinde aşağı indirildi, kontrol için 112 acil sağlık ambulansıyla hastaneye götürüldü.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER