Skip Navigation Links

İskenderun Polisi'nden 'Beyin' Operasyonu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube ekipleri yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda büyük bir organize çeteye darbe vurdu.

İskenderun Polisi'nden 'Beyin' OperasyonuWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube ekipleri yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda büyük bir organize çeteye darbe vurdu.
İskenderun Sanayi Sitesi’nde çıkma parça satışı yapılan iş yerine Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri baskın düzenledi.
 
Gece yarısı sanayi sitesinde bulunan iş yerine yapılan baskına, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’te bizzat katıldı. Hırsızlık ekiplerinin yaptığı titiz çalışmada çok sayıda araç suç malzemesi ele geçirildi.
 
Emniyet müdürü Nevzat Güneş’in de hazır bulunduğu çalışmada 90 bin liralık aracı 15 bin liraya alarak parçalarını söküp başka araçlara sattıkları iddia ediliyor.
Birçok araçların çıkma parçalarını sattığı öğrenilen iş yerinde yapılan aramalarda 25 adet araç motoru, şirketlere ait olan piyasa değeri yüksek olan 6 otomobil, motor numaraları spiralle silinmiş araç motoru, 133 adet otomobil beyni bulundu.
 
Özellikle şirket üzerinde kayıtlı hacizli ve yakalaması bulunan araçların bilgilerini toplayan şüpheliler piyasa değeri 90 bin lira olan araçları 15 bin liraya alarak tüm paçalarını söküp bir başka araca takıyorlar.
 
Polisin yaptığı baskınlarda motor şase numarası silinmiş araçların motorlarının tespit çalışmaları sürerken bazı araçlar da sökülürken ele geçirildi.
 
Oldukça büyük bir işin peşinde olan İskenderun Polisi, bununla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Haber: Cuma KESEROĞLU
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Polisi'nden
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet