Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“İSKENDERUN ADAYINA DESTEK VERİLMELİDİR."

“İSKENDERUN ADAYINA DESTEK VERİLMELİDİR.”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partisi CHP adına yeniden aday olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, , partisinin bugüne kadar birçok yere gitmediğini belirterek “Gitmediğiniz yer sizin değildir” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da D.E.N Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, yönetim ve üyelerle bir araya geldi. Ziyarette, İskenderun belediye Başkan aday adayı Ümit Günay da yer aldı.

Ziyarette konuşan D.E.N. Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ümit Akçalı, derneğin, Dumlupınar, Muradiye, Pınarbaşı, Esentepe ve numune mahallelerini kapadığını bildirerek “1967 yılında kurulan derneğimiz, İskenderun’un en köklü derneklerin başında gelmektedir. Derneğimiz, 2 bini aşkın üyeye sahiptir. Beş mahalleyi bir araya getirerek örnek bir oluşum gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

Başkan Akçalı, belli başlı hizmetleri arasında, insanın en kederli günü olan cenaze günlerinde sorumluluklarını yerine getirdiklerini kaydederek şunların söyledi: “Dernek çatı altında önümüzdeki günlerde çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik Arapça ve Kur’an-ı Kerim öğretisine başlayacağız. Bunun yanında eğitim alanında başarılı, mali yönden yoksul ailelerin çocuklarına burs vermeyi planlıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş ise, böyle müstesna bir derneği ziyaret etmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu kaydederek “Sosyal yönden hizmet veren bu gibi oluşumlara her zaman destek çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Hizmet anlamında çıktıkları bu yolda yapacakları daha birçok iş olduğunun altını çizen Başkan Lütfü Savaş, tüm seçmenleri destek vermeye çağırdı. Savaş, 31 Mart’ta kadar, çalmadık kapı, tutmadık el bırakmayacaklarını dile getirerek “Zaten bizler bunu her zaman yapıyoruz. Hatay’da basmadık küçük bir toprak parçası, çalmadık bir ev bırakmadık. Bunu yapmayı sürdüreceğiz. Gitmediğiniz yer, asla sizin değildir ve o yerlerden destek isteme gibi bir düşünceniz olamaz. Bu kişi ve topluluk bize oy vermez demeyin. Kendinizi tanıtırsanız, makul fikirler ortayla koyarsanız mutlaka uzlaşacağınız bir nokta bulursunuz. Bugüne kadar parti olarak birçok yere gidilmediğini söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Başkan Lütfü Savaş, Büyükşehir ile birlikte İskenderun’u da kazanacaklarını dile getirerek, seçmene şu çağrıyı yaptı: “İskenderun adayının kim olursa olsun destek verilmesi gerek. Hatay’ın geneline ve özellikle İskenderun’a daha iyi hizmet getirebilmek için burada da öz sahibi olmamız lazım. Aday kim olursa olsun destek vermenizi istiyorum. İskenderun’a yaptığımız hizmetler ortada, kentin makus kaderini değiştiren birçok projelere imza attık. Bunları tek tek anlatma gereği duymuyorum. Ama daha fazla hizmet vermek istiyoruz. Bunun için hem büyükşehirde hem de İskenderun’da tam destek vermenizi bekliyorum”

Vatandaşların problemlerini de dinleyen Başkan Savaş, sorunları tek tek çözmek için mücadelenin süreceğinin altını çizdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER