Onikişubat İlçesi, Akif İnan Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı, Kevser Apartmanı altında bulunan ve işletmeciliğini kente İskender’i tanıtan ve sevdiren Şahin Başkasap’ın yaptığı Şahin Usta İskender Evi, günler öncesi açılmasına rağmen İskender sevenlerin uğrak noktalarından biri olmayı başardı. Sektöre şık ve leziz bir konseptle giriş yaparak Kahramanmaraşlıların damak tadına hitap etme özenini gösteren Şahin Usta İskender Evi, yakaladığı kaliteli ile müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Zengin mutfak kültürü ve aynı zamanda hijyenikliği ile de dikkat çeken Şahin Usta, güler yüzlü personelleriyle müşterilerini memnun ediyor.

“TEK AMACIMIZ MEMLEKETİMİZE HİZMET VERMEK”
Şahin Usta İskender Evi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Şahin Usta İskender Evi İşletme Sahibi Şahin Başkasap, tek amaçlarının memlekete hizmet etmek olduğunu söyledi. Müşterilerden gelen taleplerin şu anda olumlu olduğunu belirten Başkasap, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Çarşıdaki Küçük Ev şubemiz 23 yıldan bu yana faaliyetteydi. Oranın adı Küçük Ev Şahin Usta idi. Küçük Ev Şahin Ustada 23 yıldan beri memleketimize hizmet veriyorduk. Ama çarşıdaki yerimiz artık küçük gelmeye başlamıştı. Müşterilerimizden talepler artık artmaya başlayınca bizde ortağımıza Küçük Ev Şahin Usta’nın küçük ismini bırakalım yeni bir yer açalım istedik. Dolayısıyla orayı tamamen bıraktık. Burası sadece şahsımıza ait bir yer. Buranın adı Şahin Usta İskender evi. Bizim tek amacımız memleketimize hizmet vermek. Bunun içinde böyle bir yola çıktık, rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

İŞYERİMİZDE İSKENDER VE YAPRAK OLMAK ÜZERE 2 ÇEŞİT DÖNER VAR”
İşyerlerinde İskender ve yaprak olmak üzere 2 çeşit dönerin bulunduğunu ifade eden Başkasap, “Memleketimiz her şeye her hizmete layık. Bu lokantamız 2 katlı ve aile salonumuzda var. Gelen misafirlerimiz burada rahatlıkla yemeklerini yiyebilirler. Elimizden geldiği kadar Kahramanmaraş’a daha güzel hizmet verebilmek için böyle bir yola çıktık. Memleketimizde bize sahip çıkarsa güzel bir hizmeti kendilerine uzun yıllar veririz. Rabbim utandırmasın. İskenderi Kahramanmaraş’a tanıtan benim. İşyerimizde 2 çeşit döner koyuyoruz. Biri yaprak döner diğeri İskender döner. Ayrıca kızarmış tavuğumuzda mevcut” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz