Büyük Torbalı

İşini bırakmadı

5. derece göğüs kanseri hastası Hülya Demir kemoterapi tedavisi görmesine rağmen işini bırakmıyor. Demir, kemoterapiden sonra işlettiği büfesine gelerek çalışmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İşini bırakmadı
176 Görüntüleme
18 Şubat 2019 - 9:38
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

SON yıllarda kanser nedeniyle ölümler arttı. Diğer hastalıklara nazaran belirtileri daha zor anlaşılan kanser en sinsi hastalıklardan biri olarak biliniyor. Erken tanı konulması halinde yapılan tedavilerle kontrol altına alına bilinen hastalık genç tedavide ise beklenmedik ölümlere neden  oluyor. Kanser gibi hastalıklarda uzmanlarında hasta yakınlarına söylediği gibi moral motivasyon iyileştirme sürecini hızlandırıyor. Moral ve azimle kanserle savaşın en iyi örneklerinden biri Torbalı’da yaşanıyor.

İŞİNİ BIRAKMADI

49 yaşındaki Hülya Demir’e dört ay önce gittiği hastanede göğüs kanseri teşhisi konuldu. Kanser hastası olduğunu öğrenince büyük bir üzüntü yaşayan 49 Demir, uzun süre hastalığını kabullenemedi. Özel Buca Tınaz Tepe hastanesinde tedavisine başlanan Demir’in saçları kullandığı ilaçlar nedeniyle dökülmeye başladı. Kemoterapi tedavisin de ikinci ayı bırakan kanser hastası kadın tedavi sürecinde 2 ayrı ameliyat oldu. Hastalığının getirdiği üzüntüye teslim olmayarak hayatına kaldığı yerden devam eden Hülya Demir, Tepeköy Çarşısındaki yarım ekmek sandviç, köfte sucuk satışı yaptığı büfesinde çalışmaya devam ediyor.

EN BÜYÜK İLAÇ MORAL

Kanser hastalarının iyileşmesindeki en büyük gücün moral olduğunu vurgulayan Hülya Demir, ” 5. Derece göğüs kanseri hastasıyım. Ameliyatımı yeni oldum. Aynı zamanda kemoterapi tedavim devam ediyor. Bu tedavinin süreci çok ağır geçiyor. Normalde ameliyattan sonra 5 gün istirahat edilmesi gerekiyor. Ben sadece iki gün dinledim. Ameliyatlı halimle bile işimin başındaydım. Hastalığın beni bitirmesine izin vermiyorum.Kansere karşı en büyük ilaç moral . Eşim ve manevi çocuklarımın desteği ile bu hastalığını yeneceğim” dedi.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web