İsim mi Açıklayalım?

Haberler / Spor

İsim mi Açıklayalım?

Afyonkarahisar Süper Amatör Liginde gençleriyle mücadele eden Emirdağ Spor’da son hafta Emirdağ’da oynanan ve 1-1’lik berabere biten karşılaşma sonrasında Emirdağ Spor Başkanı Süleyman Kocabıçak önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftasonu Emirdağ’da oynanan Seydiler Spor karşılaşmasında maçın normal süresine 10 dakika uzatma verilerek son dakikalara önde giren Emirdağ Spor’un puan kaybetmesine yönelik yapılanlar hakkında Başkan Kocabıçak, Emirdağ Spor üzerinde oyunlar oynandığını dile getirdi.
Göreve geldiklerinde lisede okuyan gençlerden oluşan yaş ortalaması 17-18 olan takımda Emirdağ esnafının hiçbir zaman kendilerini boş çevirmediğini “Bu Takım Hepimizin” diyerek yola çıktıklarını dile getirdi ve şunları kaydetti;

“Emirdağsporumuzun bazı kesimler tarafından başarısız olması için uğraş verdiklerini fark ediyoruz. Ben buradan uyarıyorum Emirdağsporumuz ve pırıl pırıl gençlerimizin hakkını ve alın terini kimseye yedirmeyeceğiz. Haftasonu oynanan karşılaşmada hakem tarafından verilen yanlış kararlar Emirdağ Sporumuzun gençlerinin azmine engel olmaya çalışmaktan başka bir şey değildir. Evet, genç bir takımız… Afyonkarahisar liglerinde hep üst sıralarda mücadele etmenin ardından gençlerimize güvenerek bir yola çıktık. Dinar’da ofsayttan verilmeyen golümüz, evimizde son dakikalara kadar 1-0 önde giderken ayak oyunlarıyla 10 dakika uzatmayla, sarı ve kırmızı kartlarla engel olunmak istenen galibiyetimiz… “
Emirdağ Spor’un önüne engel olmak isteyenleri isim isim açıklayacaklarını vurgulayan Süleyman Kocabıçak; “Emirdağ Spor, sahipsiz değil… Biz, burada mücadelemizi verirken, birilerinin perde arkasından gülmesine izin vermeyeceğiz. İlerleyen zamanlarda kimler olduğunu da spor kamuoyuna isim isim de açıklamaya hazırlanıyoruz. Emirdağsporumuzun başarısı için gece gündüz durmadan çalıştığımızı ve çalışacağımızı tekrar belirtiyoruz.” dedi.

  • Güncelleme: 20.11.2019 13:04
  • Okunma: 3833

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Emirdağ

    Eğer elinizde kanıt varsa açıklamadığınız hata kimden ve neyden korkuyorsunuz?

  • Cemsultan

    Birileri Yöneticilik oynamayı seviyor anlaşılan.Boş yapmayın sayın başkan.Futbolcu yetiştirin.

  • Süleyman

    Hadi baskan göster baskanligini artik kurtarin emirdagsporu