Işık'tan sert tepki: Bana anlatmayın!

Başbakan Yardımcısı Işık, Gebze'de yapımı devam eden kavşağın yapımındaki gecikme nedeniyle müteahhit firmanın görevlisine, "Yakışmadı size, yakışmadı" diyerek tepki gösterdi.

Işık'tan sert tepki: Bana anlatmayın!
Işık'tan sert tepki: Bana anlatmayın!
GİRİŞ 21.10.2017 06:30 GÜNCELLEME 21.10.2017 06:34
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Fikri lşık bugün öğleden sonra Gebze'de incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı HASAN Soba ve beraberindekilerle birlikte yapımı bir yıldır devam eden Gebze Anibal Kavşağı'na gelerek incelemelerde bulunan Fikri Işık, kavşağın yapımındaki gecikme nedeniyle müteahhit firmanın görevlisine tepki gösterdi. lşık, "Size hiç yakışmadı. Sizin gibi bir firma 6 aylık işi yapamadı. Sizi bir yere yazdık. Bana anlatmayın, ne anlatıyorsun. Firma isteseydi burayı 6 ayda tamamen bitirirdi. Burası 24 saat çalışılacak yerdi. Yakışmadı size, yakışmadı. Patronlarına söyle" dedi.

Fikri lşık yaptığı açıklamada, "İnşallah Gebze Anibal Kavşağı'nda 29 Ekim tarihinden itibaren alttan geçiş verilmiş olacak. Hava şartlarında anormal bir değişiklik olmazsa kasım sonuna kadar da kavşak tamamen bitmiş olacak" diye konuştu.

YORUMLAR 51
  • Gebzeli 6 yıl önce Şikayet Et
    GOSB girişi sıkıntı 3dk yolu 45 dk zor geçiliyor
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    beylikduzune trafik sorununu cozun
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Gebze pismanliktir. Nerede yasanmaz deseniz once Istanbul,sonra Gebze derim .
    Cevapla
  • Ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    Kisa zamanda cok is yapmak güzel ama unutulan sey...Mühendis olarak söyluyorum...haftada 40 degil 60 saat calistirp 40 saat maaslari düsunen yok...hizli yapilan projelerde hata oluyor...eh iscilikte berbat, gerci bizde iscilik her zaman berbatti. 5-6 ay sonra orasi burasi catliyor-kiriliyor-bozuluyor...sorsan hepsi usta
    Cevapla
  • yoruk 6 yıl önce Şikayet Et
    her şeyin para mı senin
    Cevapla
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Gebzeli olarak metro ve gebze-Sirkeci banliyö hattin bir an once yapılmasını talep diyorum hele hele gebze-sirkeci tren hatti 10 yıldır kapali çalışmıyor hızlı tren dediniz milleti otobüslere sevk ettiniz yeter artik....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!