GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Tarih 24 Mayıs 2016, 20:52 Editör Dursun ONUR

TIME- Canikli’nin başbakan yardımcılığını kutlayan Aksu: Giresun’un ihmal edilmiş sorunlarına Sayın Canikli’nin el atmasını bekliyoruz.


Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65 ‘inci Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde Başbakan Yardımcısı olarak görev alan  AK Parti  Giresun milletvekili Nurettin Canikli’yi kutladığını ve başarılar dilediğini söyledi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu yaptığı değerlendirmede, Giresun’un önemli sorunları bulunduğunu, özellikle istihdam konusunda yatırımlara ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

BELEDİYE OLARAK GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Aksu mesajında, ‘Giresun Milletvekili Sayın Nurettin Canikli’nin başbakan yardımcısı olması, ilimiz açısından son derece önemli bir gelişmedir. Canikli’nin bakanlığı döneminde ifade ettiğimiz gibi, yeni dönemde de Giresun’a yapılacak her türlü yatırımda, hizmette belediye olarak gereken desteği sağlayacağız. Giresun’a yapılacak yatırımların, çakılacak bir çivinin bu ilin geleceğine yapıldığını düşünüyoruz. Siyasetin amacı da hizmet üretmektir. Giresun’un ihmal edilmiş sorunlarına Sayın Canikli’nin el atmasını bekliyoruz. Belediye olarak bize düşen konularda işbirliği ve desteğe hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Kendisine başbakan yardımcılığı görevinde başarılar diliyorum’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 1713 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi