İşadamı Erdal Çakır’dan oğluna görkemli düğün 

İşadamı Erdal Çakır’dan oğluna görkemli düğün 
Assos Dove Hotellerinin sahibi ünlü turizmci ve işadamı Erdal Çakır’ın oğlu Turgay Cem Çakır, Grand Tarabya Oteli'nde düzenlenen masal gibi bir düğünle Gizem Avşar ile evlendi.

Türkiye’deki turizm sektörünün önemli isimlerinden başarılı işadamı Erdal Çakır’ın oğlu Turgay Cem Çakır, Grand Tarabya Oteli'nde düzenlenen görkemli bir düğünle hayatını Gizem Avşar ile birleştirdi. Günlerdir büyük bir titizlilikle ve her şeyin en ince ayrıntısına kadar hazırlık yapılan düğüne; iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı. Ünlü sanatçı Berkay ve usta şair Ahmet Selçuk İlkan’ın sahne aldıkları gecede davetliler geç saatlere kadar eğlendi.

Nikâhtan önce damattan türkü performansı

Mutlu çiftin nikâhını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıyarken, şahitliğini ise AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Yargıtay Üyesi Ayhan Ayan, AK Parti Sivas eski Milletvekili Ali Turan, Emniyet Müdürü Vedat Ali Yılmaz ve damadın dedesi Muzaffer Çakır yaptı.

dugun8.jpg

Belediye Başkanı Şükrü Genç nikâh öncesi damada Sivas yöresine ait bir türkü söyletti. Turgay Cem Çakır’ın söylediği “Sivas’ın yollarına” isimli türkü düğüne katılanlar tarafından büyük alkış aldı. Mutlu çift daha sonra davetlilerin alkışları eşliğinde mutluluğa “evet” dedi. Nikah şahitleri yaptıkları konuşmalarla Turgay ve Gizem çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikâh cüzdanını ise damadın dedesi Muzaffer Çakır geline teslim etti.

Kıyılan nikâhın ardından düğün alanına geçildi. Gelin ve damadın konukları büyüleyen dansı ile başlayan düğün; usta şair Ahmet Selçuk İlkan’ın performansının ardından davul-zurna ile devam etti. Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan’ın oynadığı Sivas Halayı davetlilerin beğenisini topladı.

dugun3-001.jpg

Gecenin sonunda ünlü sanatçı Berkay sahneye çıktı. Düğüne katılanlar gecenin geç saatlerine kadar Berkay’ın muhteşem performansı eşliğinde dans edip eğlendi.

dugun9.jpg

Organizasyon boyunca Erdal Çakır ve eşi Arzu Çakır davetlilerle yakından ilgilendi.

dugun1-001.jpgdugun2-001.jpgdugun4-001.jpgdugun5.jpgdugun6.jpgdugun7.jpg

Bu haber toplam 39593 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum