Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'nun “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin aydınlığın karanlığa, nurun kire karşı zaferi olduğunu bildirdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü ve Çanakkale Zaferi'nin 103.yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Kuzu, şunları kaydetti: "18 Mart Çanakkale Zaferi aydınlığın karanlığa, nurun kire karşı zaferidir.

Asaletin, vatan, millet, bayrak aşkının, geleceğe olan güvenin, hürriyet ve istiklal sevdasının, askeriyle komutanın, eriyle liderin, genciyle ihtiyarın, kadınıyla kızın birlikte yazdığı bir şanlı destandır.

Zaferin yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Şairi Akif’in mısralarında ‘Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber‘ dediği Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet; minnet ve şükranla anıyorum” diye belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.