İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı - Son Dakika
3.Sayfa

İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı

Bursa'da evinden iş aramaya çıkan 20 yaşındaki genç kızdan günlerdir haber alınamıyor. Aile, genç kızın bir arkadaşına ulaştı ancak o da " Durumu iyi ama Elif'i aramayın" notunu sosyal medyadan paylaştı.

17.07.2018 10:01  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi'ndeki evinden iş aramaya çıkan 20 yaşındaki Elif Özdemirkan'dan günlerdir haber alınamıyor. Kızlarının kaçırıldığından şüphelenen aile gözyaşları içerisinde yardım istedi. Aile, genç kızın bir arkadaşına ulaştı ancak o da " Durumu iyi ama Elif'i aramayın" notunu sosyal medyadan paylaştı.

İŞ BULMAK İÇİN EVDEN ÇIKTI

Bursalı 20 yaşındaki Elif Özdemirkan bu sene Uludağ Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun oldu. Okullar başlamadan ve kadrolar dolmadan önce iş bulmak isteyen genç kız 12 Temmuz'da iş aramak için evden çıktı.

AİLE, KIZLARI İÇİN KAYIP İLANI VERDİ

Akşam saatlerine kadar geri dönmeyen genç kızı annesi merak etmeye başladı. Kızını arayan Anne Fatma Özdemirkan kızının telefonlarının kapalı olması sebebiyle telaşa kapıldı ve eşi Ertuğrul Özdemirkan'a haber verdi. Kızlarına ulaşmak için her yolu deneyen aile herhangi bir haber alamayınca polis merkezine gitti. Kızları için kayıp ihbarında bulunan aile kızlarının can güvenliğinden endişe ettiklerini ve kızlarının kaçırıldığını ileri sürdü.

İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı

"ELİF'İ MERAK ETMEYİN, O İYİ AMA GİTTİ"

Kızları Elif Özdemirkan'ın üniversiteden tanıdığı bir kız arkadaşı tarafından kandırılmış olabileceğinden şüphelendiklerini ifade eden aile duyarlı vatandaşlardan ve yetkililerden yardım istedi. Kızlarına geri dönmesi için seslenen anne Fatma Özdemirkan gözyaşlarına hakim olamadı. Anne ÖZdemirkan, "Kızım İŞ-KUR'a diye çıktı bir daha gelmedi. Defalarca aradım ulaşamayınca babasını aradım. Bir arkadaşı vardı üniversiteden, onu aradık ona sorduk. Arkadaşı küçük kızıma 'Elif'i merak etmeyin, o iyi ama gitti' diye mesaj atmış. Biz arkadaşının kızımızın aklını çeldiğini ve kızımın kaçırıldığını düşünüyoruz. Arkadaşı kızımın nerede olduğunu biliyor ama bize söylemiyor. Polise ayrı bize ayrı şeyler söylüyor. Kızımın can güvenliğinden endişe ediyorum. Benim kızım birine kaçacak bir kız değil, benim kızım ailesine bağlı bir kız. Kızımın aklı bulandırıldı ve kızım kaçırıldı. Neredeyse çıksın gelsin, benim kızım her zaman başımın tacı" ifadelerini kullandı.

"KIZIMI ARKADAŞI KANDIRDI"

Baba Ertuğrul Özdemirkan da kızının arkadaşı tarafından beyninin yıkandığını ve kaçırıldığını iddia ederek, kızının bulunması için yetkililerden destek istedi. Baba Özdemirkan "Kızım 12 Temmuz'da evden çıktı bir daha geri dönmedi. Biz Demirtaş polis karakoluna başvurduk ama henüz bir netice alamadık. Kızımın arkadaşı tarafından kandırılıp kaçırıldığından şüpheleniyoruz. Bu kız bana 'sen merak etme 3 gün içerisinde kızını bulup sana getireceğim, her neredeyse herkesten önce beni arayacaktır' dedi. 3 gün sonra gittim nerede kızım diye sordum bana 'beni aramadı' dedi. Kızımın hayatından endişe ediyoruz. Bulan gören varsa Allah rızası için bizi arasınlar. Kızım neredeyse nasılsa bizim başımızın tacı, gelsin biz kabulüz. Hiç kimseden korkmasın biz ona sahip çıkarız" dedi.

Acılı ve endişeli aile kızları Elif Özdemirkan'ın kaybolmadan önce sahiplendiği kedisini gezdirirken çektiği videoyu izleyip hasret gideriyor.

İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı
İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı
İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı
İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İş Bulmaya Çıkıp Bir Daha Dönmeyen Genç Kız Sırra Kadem Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ragnar: yatılı iş bulmuş anlaşılan (: 3 4 Yanıtla
  • muhammed mustafa: çok para kazanmaya gitmiştir 3 3 Yanıtla
  • Canan: Allah yardımcınız olsun 1 0 Yanıtla
  • tipitip: bu kizin atamasi olsaydi boylemi olurdu.vallahi universiteli arkadaslarin cogu geziyor yazik.evden cikamayan mi ararsin hayata kusen mi ararsin ya da kacan mi ararsin yazik emeklere.devlete hakkimi helal etmiyorum isine gelenleri aliyor geriside ne halt ederse etsin. 0 0 Yanıtla
  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
    16:42 Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.


Advertisement