İŞ BANKASI YENİ YERİNE TAŞINDI

featured

İş Bankası Gerede Şubesi mevcut Çayboyu Caddesi’ndeki yerinden Atatürk Bulvarı Üstyol’da bulunan yeni yerine taşındı.

Demirciler Mahallesi’ne kentsel dönüşüm öncesi geçici olarak taşınan Şube, caddede değişik mimarisi ile göze çarpan yeni binaya taşındı. Tüm binayı kiralayan İş Bankası, artık yeni yerinde müşterilerine hizmet verecek. Hafta sonu taşınarak Pazartesi gününden itibaren yeni yerinde hizmete giren İş Bankası daha merkezi bir yerde faaliyetini sürdürerek diğer bankalara da yakın konumda olmuş oldu.

Hizmette aksama yaşanmadan hafta sonu taşınma sürecini tamamladıklarını belirten Gerede Şube Müdürü Oğuzhan Baş yaptığı açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk milli bankası olan İş Bankası kurulduğu 26 Ağustos 1924 tarihinden bu yana Türkiye’nin bankası olma ilkesinden ödün vermeden ülkemizde tasarrufların artması, kaynak ihtiyacı olanlara bu imkanın sunulması ve ülkemiz ticaret hayatının gelişmesi için azami gayret sarf etmektedir.

Bankamızın Gerede Şubesi de 1969 yılında hizmete açılmış olup 49 yıldır kesintisiz hizmet vermektedir. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde de Gerede Şubemiz olarak ilçemize her zaman olduğu gibi destek olmak ve üzerimize düşeni yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Kıymetli Geredelilere daha merkezi bir lokasyonda ve daha iyi fiziki koşullarda hizmet vermek amacıyla Şubemizi Atatürk Bulvarı 24 numaraya taşıdık. Geredeli hemşerilerimize bankamıza olan yüksek teveccühleri nedeniyle tüm İş Bankası Gerede Şubesi personeli olarak şükranlarımızı sunar, yeni şubemize bekleriz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İŞ BANKASI YENİ YERİNE TAŞINDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir