Kariyer İBB Genel Başvuru İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bundan sonra personel alımları için online başvuru alacaklarını duyurmasının ardından ilk iş ilanı 12 Eylül 2019 tarihinde yayınlandı. 12 Mart 2020 tarihine kadar yayında kalacak 'Kariyer İBB Genel Başvuru' iş ilanı, tüm İBB şirketlerinde değerlendirmeye alınacak. Bu sayede kendi CV havuzunu oluşturacak olan İBB, gelecekte açılacak pozisyonlarda bu özgeçmişleri değerlendirerek kamu personeli alımı ya da işçi alımı yapacak.
İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Kariyer İBB İş İlanına Kimler Başvurabilir ?

Personel alımı ilanı ile ilgili herhangi bir aday kriteri belirtilmedi. Tecrübeli ya da tecrübesiz, askerliğini yapmış, askerlik yapmamış, askerlik tecilli, askerlikten muaf, ilk öğretim mezunu ya da üniversite mezunu herkes ilana başvurabilir. Kariyer İBB iş başvurusu için KPSS şartı bulunmuyor.

Genel Nitelikler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi tarafından Genel Başvuru kategorisinde düzenlenmiş bu ilana yapacağınız başvurunuz, İBB iştirak şirketlerinde gelecekte oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacak ve iş başvurunuz uygun bulunması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.
 

İş Tanımı

Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

Kariyer İBB'de oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.

İş İlanına Nasıl Başvurulur?

  • Bu ilana başvurmak için aşağıdaki 'BU İLANA BAŞVUR' butonuna tıklayın.
  • Karşınıza gelen İBB Kariyer sitesinde sağ tarafta yer alan bölümde (mobil sitede direkt karşınıza çıkıyor) giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
  • Siteye giriş yaptıktan sonra menüden İLANLAR sekmesine tıklayın.
  • Açılan sayfada ilanın üzerine tıklayın ya da diğer ilanları İş Bul'dan ilan araması yapın.
  • Başvur diyerek son işlemi gerçekleştirin.
  • Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim