Geçtiğimiz günlerde istifa ettiği açıklayan Taraklıspor Kulübü Başkanı Murat Diri’nin istifası kabul edilmedi ve iş adamlarından da tam destek geldi.

Maddi sıkıntılar ve yeterli desteğin olmadığından dolayı istifa ettiğini söyleyen Taraklıspor Kulübü Başkanı Murat Diri’ye önce futbolcular ardından da Taraklı’lı iş adamları sahip çıktı.

Taraklıspor’un Başkan Murat Diri iyi bir hava yakaladığını söyleyen İş adamları Başkan Murat Diri’nin istifa etmesini istemediler. Yöneticiler ve futbolcularla bir araya gelen iş adamlarından,Taraklı Süt Ürünleri yöneticisi Ahmet Aydın, Gündüz Tavukçuluk Halit Gündüz ve Hüseyin Gündüz, Pektaşlar Petrol yöneticisi Eşref Pektaş, Özen Un Zahire yöneticisi Mustafa Özen ,Kolsuz Ticaret adına Fahri Kolsuz, Sayın Market adına Kadir Sayın, Paşalar Konakları Kemal Akçay, Güngör Yapı adına Necmi Güngör, Geyve’li İş adamı İsmail Karapekmez, Erfa Tavukçuluk adına Mustafa Doğan,İbiş Kundura sahibi Sadettin İbriş, Başkan Murat Diri’nin görevine devam etmesi durumunda gerekli desteğin yapılacağını söylediler.

Başkan Diri ile bir araya geldiler

Bunun üzerine Taraklıspor Kulübü yöneticileri Hamdi Küçükçınar, Halil Giden, Turgay Özen ve Alperen Kabak Başkan Murat Diri ile bir araya geldiler.

Yönetim kurulu olarak istifasının kabul edilmediğini ve futbol takımımıza iş adamlarının destek sözü vereceklerini söyleyen Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Murat Diri’yi ikna etmeyi başardılar.

1,5 sezondur futbol takımın başında olduğunu söyleyen Başkan Murat Diri’de yaptığı açıklamada,’’Gerçekten çok yoruldum. Yorulmamın sebebi de maddi sıkıntılar. Futbolcu arkadaşlarım ve yönetici arkadaşlarım gerçekten çok ısrar ettiler. Futbolcu arkadaşlarım maçlara çıkmayacaklarını söylediler. Bazı İş adamlarımız telefon ile bazı iş adamlarımızda iş yerimi ziyaret ederek bana istifa etmememi söylediler. Gerçekten çok duygulandım diyen Başkan Diri, Destek olan İş adamlarımıza, futbolcu arkadaşlarımıza ve yönetici arkadaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Onları yarı yolda koymamak adına en azından sezon sonuna kadar görevime devam ediyorum ‘’dedi.