Bu haber kez okundu.

İş Adamı Nedim Tekin’den Mevlid Kandili Mesajı
banner229

İş Adamı ÇBK BETON Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Tekin,  Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İş Adamı  Nedim Tekin,  yayınladığı mesajında, İslam aleminin Mevlit Kandili’ni kutladı.

Tekin, “Mevlit Kandili yeni bir çağın mimarı, kâinatın efendisi, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in âlemlere rahmet olarak gönderilişinin yıldönümüdür. Onun gelişiyle yeryüzünde o güne kadar eşi benzeri görülmemiş mucizeler yaşandı.

O, Allah’ın ilk yarattığı ruh idi. O, var olmadan evvel gündüzün geceden, baharın kıştan farkı yoktu. İyilikler, kötülükler iç içe, akıl nefse yenik, ruh bedende esir idi. O güzeller güzeli, varlığın sırrını keşfedip akla yüksek hedefler gösterdi, düşünceye kapılar açıp insanın ebetlere namzet olduğunu bütün dünyaya haykırdı. Peygamber Efendimiz, insanlığın kin, haset, düşmanlık, savaş, kan, gözyaşı ve zulümle dolu olduğu bir zamanda, insanlığı karanlıklardan aydınlığa taşımıştır.

Hz. Peygamber ile gelen vahiy ışığının bütün insanlığın muhtaç olduğu manevi huzura dönüşmesi. Onunla gelen vahyin ışığı gönüllerimizi bir kez daha aydınlatırken, bu ışığın bütün insanlığın muhtaç olduğu manevi huzura dönüşmesini, vatanımız, milletimiz, gönül coğrafyamız ve topyekûn yeryüzü ahalisi için Mevlit Kandilinin rahmet, merhamet, barış, bereket ve selamete vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.