İrfan Can transferinde son viraj! Anlaşma yakın...

17.01.2021 - 13:29 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 13:36

Galatasaray, Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci transferinde mutlu sona yakın. Sarı kırmızılı takım, 1994 doğumlu yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için Başakşehir'le görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray, İrfan Can için Medipol Başakşehir'e ne kadar bonservis ödeyecek? İşte detaylar...

İrfan Can transferinde son viraj! Anlaşma yakın...

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü İrfan Can Kahveci transferinde mutlu sona çok yakın.

Sarı kırmızılı takım, İrfan Can Kahveci'nin transferi için Medipol Başakşehir'le anlaşmaya yaklaştı.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, yıldız futbolcuyu 4-5 milyon Euro bedelle transfer edecek ve Boz Baykuşlar'a bir sonraki satıştan yüzde 50 pay verecek.

Terim'i takibe aldı

Medipol Başakşehir'in başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci dün akşam sosyal medya hesabından Galatasaray Tenik Direktörü Fatih Terim'i takibe aldı.

Öte yandan Tümer Metin, "İrfan şaşkın, 'Ben çok iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdim, neden Avrupa'dan tatmin edici bir teklif almadım?' diye soruyor" şeklinde konuştu. (DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Fatih Terim'den İrfan açıklaması

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, 18. haftada oynanan Gençlerbirliği maçının ardından İrfan Can'ın transferini istediğini söylemişti.

Terim, "İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'nın transfer edilmesini istiyorum. İrfan Can'ın da bize gelmek istediğini biliyoruz" ifadelelerini kullanmıştı.

İrfan Can Kahveci'nin performansı

1995 doğumlu yıldız, futbol hayatına Gençlerbirliği'nin atyapısında başladı. 1 sezon Hacettepe'de forma giyen İrfanCan Kahveci 2014 yılında Gençlerbirliği'nin A Takımı'na geçti. 2017 yılında da Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi var.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde dikkat çeken İrfan Can Kahveci 6 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapmayı başardı. İrfan Can Kahveci, bu sezon ligde de 16 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler