• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran Devrim Muhafızları: Onlar savaştan korkuyorlar ve savaşa girecek iradeleri yok

Yeniakit Publisher
2019-05-19 12:25:00 -
İran Devrim Muhafızları: Onlar savaştan korkuyorlar ve savaşa girecek iradeleri yok

“Savaş peşinde değiliz ama savaştan da korkmuyoruz” diyen İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, bölgedeki yüksek tansiyona ilişkin ABD ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, bölgede ABD’ye büyük bir yenilgi tattıracaklarını ifade etti.

"ABD dünya için büyük bir risk"

İran Devrim Muhafızları Komutanı General Hüseyin Selami, askeri bir törende yaptığı konuşmada ABD’nin dünyada insanları sömüren ve istismar eden bir düzen kurduğunu belirterek, "ABD dünya için büyük bir risk" ifadesini kullandı. Bölgenin ABD için büyük bir ateş meydanına dönüştüğünü belirten Selami, ABD’nin güçlü görünmeye çalıştığını ancak yok olmakta olduğunu söyledi. ABD’nin yorgun ve umutsuzluk içerisinde olduğunu vurgulayan Selami, "Yakın bir zamanda bu gücün nasıl yenildiğine şahit olacaksınız" dedi.

Amerikan siyasi sisteminde çatlaklar olduğunu ve gücünü kaybettiğinin altını çizen Selami, "Aslına bakarsanız ABD, ani bir saldırıyla çöken Dünya Ticaret Merkezi'ne benziyor" diye konuştu.

Selami savaş peşinde olmadıklarını ancak savaştan da korkmadıklarını söyleyerek, “Bizim onlarla farkımız, onlar savaştan korkuyorlar ve savaşa girecek iradeleri yok” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23