İP'te ortalık toz duman! Meral Akşener'e Özdağ'dan jet yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia eden Ümit Özdağ'a, "Bunları diyenler yalancıdır" cevabını vermişti. Özdağ bunun üzerine bir açıklama daha yaparak, "Operasyon arayanlar son iki kongredeki kirli tezgahları kurgulayanlara ve bombanın pimini ilk çekenlere baksın" dedi.

İP'te ortalık toz duman! Meral Akşener'e Özdağ'dan jet yanıt
İP'te ortalık toz duman! Meral Akşener'e Özdağ'dan jet yanıt
GİRİŞ 20.10.2020 17:20 GÜNCELLEME 20.10.2020 17:23
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Dün akşam Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in politikalarını eleştirirken partinin HDP'ye yakınlaştığını; İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti. Özdağ'ın açıklamaları İYİ Parti'de deprem etkisi yaratırken İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu iddiaları sert bir dille yalanladı.

 

 

"BUNU SÖYLEYEN YALANCIDIR"

İYİ Parti lideri Akşener de Kavuncu'nun Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyururken "Biz partimize bir saldırının olacağını bekliyorduk elbette. Çünkü araştırma şirketlerinde 13-15 sonuçlarını bulunca, kış kışlığını yapar ama şimdi bakacağız duruma" dedi. HDP ile yakınlaşma ve FETÖ iddialarına çok sert tepki gösteren Akşener, Özdağ'ı kastederek "Bu çok büyük bir yalandır, söyleyen de yalancıdır" ifadelerini kullandı.

 

 

"BOMBANIN PİMİNİ ÇEKENLERE BAKSINLAR"

Akşener'in açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği Özdağ'dan yeni bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden Akşener'e tepki gösteren Özdağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İYİ Parti içerisinde operasyon arayanlar İYİ Parti'nin son iki kongresinde kirli tezgahları kurgulayanlara, işbirlikçilerine ve bombanın pimini ilk çekenlere baksınlar"

YORUMLAR 102
  • mrtnht 3 yıl önce Şikayet Et
    valla meral aksenere hic guvenimiz yok iyi partiyede sonradan cikma parti ne amacla kuruldugu belli degil
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi dedigine kendi inaniyormu acaba? bize saldiranlar olacak biliyorduk diyor eeee saldiran kendi partinden hayrola baska partiden degil
    Cevapla
  • baba 3 yıl önce Şikayet Et
    ümit hoca bir şey diyorsa kesin bilgiye dayalıdır. boş konuşmaz iyi partinin fetöcülerden kurtarılması gerekiyor. KEŞKE BUNLARI DAHA ÖNCE MHP DEN AYRILIRKEN GÖRSELERDİ. YİNEDE YOLUN NERESİNDEN DÖNERLERSE KARDIR.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten %90 ı fetö belirledi, geriye 10 u kaldı. % 10 kalırsa 5 m vekiline düşüyor. Sonrası. Söndü bütti kül oldu
    Cevapla
  • EMS 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü artıklarının toplanma yeri . Birbirinizle uğraşın.
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Madam partimize bir saldırı bekliyorduk demek hiç inandırıcı değil siz foyalarımız ne zaman çıkacak diye bekliyordunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma