İntikam peşinde

Hadise ile ablası arasındaki kavga büyüyor. Para yüzünden kardeşiyle arası açılan Hülya Açıkgöz, önceki gün Instagram’da ‘intikam’ yemini etti. Popçu da hemen ardından ‘İntikam için çok tembelim. Karmanın seni alt etmesini bekleyeceğim’ diye yazarak ablasına kılıcını çekti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2018 Güncelleme 20 Eylül 2018, 02:55
İntikam peşinde

İÇİNDEKİLER

Para yüzünden kanlı bıçaklı olan Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki sular durulmuyor. Popçu, iddiaya göre Türkiye'de vergi ödememek için uyanıklık yapmış ve tüm mal varlığını ablasının üzerine kaydettirmişti. Ancak kavga ettiği ablasından mallarını geri alamayan şarkıcı, bunun için geçtiğimiz günlerde ablasına dava açtı. Hülya Açıkgöz de karşı atağa geçeceğinin sinyalini önceki gün Instagram'da yaptığı paylaşımla verdi.



YALNIZLIĞIYLA DALGA GEÇTİ...
Abla Açıkgöz, Instagram'da İngilizce "İntikam, tatlı bir kelimedir, biliyor musun?" diye yazdı.




Tüm kardeşlerini takipten çıkaran Hadise ise ablasından iki dakika sonra "İntikam? Ben çok tembelim. O yüzden oturup karmanın seni alt etmesine izin vereceğim" diye yazarak şaşırttı. Hemen ardından "Sadece beni izle" diye paylaşım yaparak kardeşine gözdağı veren Hülya Açıkgöz, şu mesajla da ailesiyle görüşmeyen 33 yaşındaki popçunun yalnızlığıyla dalga geçti: "Seni sosyal medyadaki hayatın için tebrik ederim. Çünkü elinde sadece bu hayat kaldı. Ne kadar acıklı bir hikaye...