Kahramanmaraş’ta 4 kişi, internette oyun oynadıkları arkadaşlarını kendilerine küfrettiği iddiasıyla döverek öldürdü.
Alınan bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Akçakoyunlu Mahallesi, Şehitevliya Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ümit Keven (21) ile 4 arkadaşı arasında sanal ortamda küfürleşme sonrası tartışma çıktı. Bunun üzerine babasının üzerine kayıtlı 46 DL 233 plakalı otomobili ile Ümit Keven’le görüşmeye gelen Burak B.(22), Mehmet K.(22), Alihan A.(23) ve Alihan Y. (19) mahallede tartışmaya başladı. Ardından şahıslar bir otomobile bindirdikleri Ümit Keven’i Çamlık Mahallesi'nde dövdükten sonra şehir merkezine bıraktı. 
Darp edilen Ümit Keven ise evine gitmek yerine arkadaşına ait bir berber dükkanına giderek sabahladı. Sabah saatlerinde fenalaşan Ümit Keven kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Otomobilinin plakasından yola çıkan asayiş ekipleri, kısa sürede Burak B., Mehmet K., Alihan A. ve Alihan Y.'yi evlerinde gözaltına aldı.
Şüpheliler, ilk ifadelerinde Ümit Keven’le internet üzerinde oyun oynarken kendilerine küfür ettiğini ve bu nedenle bir araya geldiklerini ifade ederek, kavga ettikten sonra şehir merkezine bıraktıklarını söylediler.

Editör: Haber Merkezi