Anlık Bildirim

Intel grafik merkezinde artık yayıncılık özellikleri de var

Intel’in modern ara yüze sahip yeni grafik merkezinde artık oyuncular oyun seanslarını kaydederek istedikleri yayın veya sosyal medya platformuna aktarım yapabilecekler.

Intel grafik merkezinde artık yayıncılık özellikleri de var Tam Boyutta Gör

Geleneksel ekran kartı ayarları tasarımından geçen yıl daha modern ve kullanımı kolay bir ara yüz tasarımına geçiş yapan Intel grafik merkezi, yeni özelliklerle gelişmeye devam ediyor. Bu hafta yayıncılara yönelik iki önemli özellik eklendi.

Yayıncılar için

AMD ReLive veya Nvidia GeForce Experience Share gibi rakiplerine yetişmeye çalışan grafik merkezi; oyunları kaydedebilme ve bu kayıtları yayınlayabilme şeklinde iki yeni özellik ile arayı kapatabilecek.

Oyuncular ara yüzü kullanarak ekranlarını veya oyun oynama anlarını kaydedebilecekler. Bu kayıtları depolama birimlerinde tutabilecekleri gibi farklı yayın sitelerine veya sosyal medya ağlarına da aktarabilecekler.

Özellikler sadece kayıt ile sınırlı değil. Kaydın çözünürlüğü, format, bit-rate gibi temel özellikleri de ayarlanabiliyor. Intel grafik merkezi halen beta aşamasında ve Microsoft mağazası üzerinden temin edilebiliyor.

İndirme sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim