Haberler

Sahipleri, Hamile Olan Atı Sokak Ortasında Ölüme Terk Etti

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hamile olan at, vicdansız sahipleri tarafından sokak ortasında ölüme terk edildi. Yerde yatan at, belediye ekipleri tarafından kepçeyle sokak ortasından kaldırılarak hayvan barınağına götürüldü.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hamile olan at sokak ortasına ölüme terk edildi. Yol ortasında yerde yatan sahipsiz at belediye ekipleri tarafından kepçeyle yol ortasında kaldırılarak hayvan barınağına götürüldü.

YERDE YATAN AT İHBARI SONRASI EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

Edinilen bilgiye göre, olay Ertuğrulgazi mahallesi Zincirlikuyu Caddesi'nde meydana geldi. Yol ortasında yatan bir atın olduğunu ihbarı üzerine trafik ekipleri olay yerine gelerek önlemler aldı. İlk görünüşte bir aracın çarptığı düşünülen olayda gerçek sonradan ortaya çıktı.

VATANDAŞLAR ATI KALDIRMAK İÇİN UZUN SÜRE UĞRAŞ VERDİ

Trafik ekipleri olay yerinde gerekli önlemler alarak durumu belediye ekiplerine haber verdi. Atın bulunduğu alana gelen İnegöl Belediyesi hayvan barınağı ekipleri atı düştüğü yerden kaldırmaya çalıştı. Ancak bundan başarılı olamayınca olay yerine kepçe ve veteriner ekip çağrıldı. Ekipler gelene kadar yoldan geçen vatandaş atı kaldırmak için uzun süre uğraş verdi.

HAMİLE AT, KEPÇEYLE KALDIRILARAK HAYVAN BAKIM MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

İhbar üzerine gelen İnegöl Belediyesi Veteriner Müdürü Mesut Karıman ata sakinleştirici iğne yaptı. Daha sonra yaptığı kontrollerde atın gebe olduğu ve doğum yapmak üzere olduğunu tespit etti. Atın başına getirilen sular dökülerek kaldırmayı deneyen ekipler başarısız oldu. Son çare alt gelen kepçeye yüklenerek cadde ortasından kaldırılıp İnegöl Belediyesi hayvan bakım merkezine götürüldü. Kontrollü bir şekilde verilen trafik ise tekrar açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İnegöl 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (23)

SAFAK VAKTÎ:

Tüm hayvanlar, bizlere Yücce ALLAH''ın sessiz ve masum emanetleridirler. Bu emektar ata bu şekilde davranış vicdansızlık yapan nankör o. çocuğu alçaklar, Siz insan seklindeki vicdansız, duyarsız hissiyatsız kepazelersiniz. Însanları ve tüm hayvanları iyi tanıyan biri olarak diyorumki hayvanlar insanlar gibi nankör ve alçak değiller.

14
0
yanıtYanıtla
Cheroke:

Hayvanlar insana emanet falan değiller.

yanıt1
yanıt7
HAYVAN TERBÎYECÎSÎ:

Dogrudur cheroke, senin gibi 2 ayaklı ve tehlikeli hayvanlar başıboştur.

yanıt3
yanıt1
Cheroke:

Hayvan terbiyecisi..... Sen bir canlı olarak ne isen hayvanlarda o konumdadır.. Yani insanlar hayvanların ne sahibi ne de efendileridir.... Onlar bize ait bizim malımız değiller.. Yaradan seni nasıl yaratmış ise onlarida yaratmış...emanetmiş, yemişim sizin emanetinizi..varmı elinde buna dair bir ispatın? Bana iki ayaklı hayvan demişsin ??ben bu lafı iltifat olarak kabul ederim.. Keşke birazcık hayvan gibi olabilse bu insan denen acımasız mahluk

yanıt1
yanıt0
8. HUDUT GAZİLER IĞDIR:

hayvani degil sahiplerini barinaga koysaydiniz keşke

10
0
yanıtYanıtla
insancıklar:

at kardeş bunu sana yapan insan. iyiki insan olarak dünayaya gelmemişsin. dünya artık tersine dönüyor. hayvanlar insan , insanlar hayvan olma yolunda.

9
0
yanıtYanıtla
Gs:

Doğru diyorsun bence Yolunda değil çoktan oldu bile.

yanıt1
yanıt0
yılmaz:

cezalar caydırıcı olmalı ve uygulanmalı yoksa bu toplum bu adi insanlar düzelmez

8
0
yanıtYanıtla
vatan53:

rabbim bunun hesabını sizden muhakkak soracaktır. sizde ölüme terk edildiğinizde yardımınıza gelecek insan bulamayacaksınız adiler. yazık hayvana ne acılar çekiyordur. rabbim bin türlü belanızı versin tez vakitte.

7
0
yanıtYanıtla
Cheroke:

Hayvanlara eziyet edenleri, öldürenleri bir Aslanın yada bir kaplanın kafesine atacaksın bakalım ne oluyormuş? Alın size ceza..

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title