Öner Döşer İnsani ilişkilerinizi iyi kullanın
HABERİ PAYLAŞ

İnsani ilişkilerinizi iyi kullanın

İkizler burcunun doğum haritalarımızda denk düştüğü alanlarda güzel gelişmeler yakalayabileceğimiz bir döneme başlıyoruz. Özellikle insani ilişkilerimizi iyi kullanarak yapacağımız iş ve girişimlerde daha hızlı ilerleyebiliriz. Hitabet becerimizin de daha güçleneceği haftada, önemli görüşme ve toplantılar açısından uygun olan ve olmayan günleri yazımın içeriğinde okuyabilirsiniz.

İlişkiler fedakârlık ister

Venüs-Neptün altmışlığının etkili olduğu hafta genelinde ilişkilerde karşılıklı fedakârlık ve anlayış vurgu kazanacak. Unutmayalım ki fedakârlık ve anlayış ilişkileri besler. Tabii karşılıklı ve dengeli olduğu sürece.

Haberin Devamı

Aşk ve romantizm

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs’ün, romantizm ve hayal gücünü ifade eden Neptün ile altmış derecelik uyumlu açısının etkili olduğu hafta genelinde aşk ve romantizm açısından verimli bir atmosferde olacağız. Bu açıdan haftanın en keyifli günü Venüs-Neptün altmışlığının kesinleşeceği Pazartesi olarak gözüküyor.

Kişisel bakım ve alışverişler

Artistik ve sanatsal konularda yaratıcılığımızı ve zevkimizi ortaya koyabiliriz. Giyim kuşam alışverişleri, dekorasyon gibi düşüncelerimizi aktifleştirebiliriz. Estetik ve zarafetle ilgili girişim düşüncelerimizi devreye sokabiliriz.

Pazartesi gününe dikkat!

İş ve ticaretle ilgili konularda Güneş ve Satürn arasındaki dik açının kesinleşeceği Pazartesi günü sonrasında daha rahat ilerleyebileceğiz ama Pazartesi gününün engelleyici, zorlayıcı, fikir ayrılıklarına yönelik etkilerine dikkat!

Abartılı ifadelerden kaçının!

İletişim gezegeni Merkür’ün, büyüteç etkisi yaratan Jüpiter ile zorlu dik açısının etkilerini de hissedeceğiz bu hafta, özellikle de Pazartesi günü. Bu zorlu açı, kendimizi ifade ederken abartma riskine dikkat çekiyor. Boyumuzu aşan ifadeler kullanma eğilimi gösterebiliriz. Fazla düşünmeden, ince hesap yapmadan kalkışacağımız işler daha sonra boyumuzu aşabilir.

İletişim becerimiz güçleniyor!

İletişim gezegeni Merkür Salı sabahı İkizler burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte iletişim becerimizi daha doğru kullanma şansımız artmaya başlayacak. Astrolojide Merkür İkizler ve Başak burçlarının yöneticisidir. Bu burçlara geçiş yaptığında kendi doğasını daha etkili gösterebilir. Dolayısıyla Merkür’e ait nitelikler olarak konuşma, yazma, eğitim, tanıtım ve pazarlama gibi alanlarda yapacağımız duyuru ve paylaşımlarda kendimizi ifade etmemiz açısından daha verimli bir atmosferde oluruz. Salı gününü, Cuma gününün ikinci yarısını ve Cumartesi gününü iletişim becerimizi daha iyi kullanmamızı icap eden işler açısından kullanabiliriz.

Haberin Devamı

Perşembe gününü değerlendirin!

Önemli başvurular, talepler, girişimler, toplantılar açısından Salı gününden itibaren daha uygun bir zaman diliminde olacağız. Özellikle Perşembe gününü önemli iş, girişim ve toplantılar, özel ilişkiler açısından kullanabiliriz.

Gereksiz harcamalardan uzak durun!

Venüs-Jüpiter karesinin de etkili olduğu bir haftadayız. Gereksiz harcama veya harcamalarda abartı ve müsriflik eğilimini arttıran bu açı özellikle haftanın ikinci yarısında daha etkili olacak. Bu yüzden, önceliklerimizi iyi belirlememizde, sonradan pişman olacağımız abartılı ve gereksiz harcamalardan uzak durmamızda fayda var.

Haberin Devamı

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

3 Mayıs Pazartesi Güneş-Satürn kare açısının sert etkilerinin yoğun olduğu gün genelinde yapacağımız iş ve girişimlerde engellenmelere açığız. Önemli, etkili pozisyonlardaki otorite figürleriyle görüşmeler, başvurular, talepler açısından uygun bir günde değiliz. Yavaşlama ve tıkanma yaratan bu enerji akışı akşam saatlerine kadar devam ediyor. Din, felsefe, inançlarla ilgili konular yüzünden tartışmalara açık olabiliriz, dikkat!

4 Mayıs Salı İletişim içeren konularda daha rahat bir akış içinde olabilir, başarı elde edebiliriz. Özel ilişkilerde ise akşam saatlerinde dengesiz bir enerji akışı var. Estetik, kişisel bakım, alışverişler açısından çok uygun bir günde değiliz. İletişim gezegeni Merkür saat 05.48’de İkizler burcuna geçiyor. İletişim becerilerimizin artmaya başladığı, daha esnek düşünebileceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz.

5 Mayıs Çarşamba Sabah saatlerinde fikir farklılıkları yüzenden tartışmalara, anlaşmazlıklara açık bir zaman diliminde olacağız. Günün ikinci yarısında risk almayı gerektiren, cesaret isteyen işlere yönelik girişim yapabiliriz. Akşam saatlerini sportif faaliyetler, yürüyüş, yoga gibi aktivitelerle değerlendirebiliriz.

6 Mayıs Perşembe Özel ilişkiler açısından şanslı bir gündeyiz. Yeni ilişkilere adım atmak, ilişkileri tazelemek için günü değerlendirebiliriz. Giyim kuşam alışverişi, kişisel bakımla ilgili konular, estetik ve dekorasyonla ilgili konularda girişimler yapabiliriz. Önemli iş ve başvurular açısından da bugünü kullanabiliriz.

7 Mayıs Cuma Günün ilk yarısında ilişkiler açısından olumlu gelişmeler elde edebiliriz. Ayrıca kişisel bakım, estetik, zarafet, giyim-kuşam, alışverişler içinde uygun bir zaman dilimindeyiz. Günün ikinci yarısında, ticari toplantılar, anlaşmalar yönünden uygun bir atmosferde olacağız ama aceleci kararlardan kaçınmamızda fayda var!

8 Mayıs Cumartesi Sabah saatlerinde sert bir enerji akışı var. Aceleci hareketlerden kaçınalım, kazalara, sakarlıklara dikkat! Gereksiz harcamalara, müsrifliğe açık bir durumda olacağız, parasal konuları abartabiliriz. Venüs-Jüpiter karesinin etkisiyle yeme içme konularında, harcamalarda abartılardan uzak durmamızda fayda var. İçimize dönmek ve manevi konular ile ilgilenmek için gece saatlerini değerlendirebiliriz. Kadir Gecemiz mübarek olsun!

9 Mayıs Pazar İlişkiler yönünde rahat akan bir iletişim var. İlişkiler gezegeni Venüs sabaha karşı saat 05.01’de İkizler burcuna geçiyor. Değişik yerlere gitmek, günümüzü biraz farklı geçirmekle değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde duygusal anlamda kendimizi stres altında hissedebiliriz. Sert ve gereksiz çıkışlar yapmak ilişkilere zarar verebilir, dikkat!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder