Arama Logo

Levent Tüzemen: "Falcao inşallah Van Persie'ye benzemez"




8
FALCAO SAKATLIĞI SEBEBİYLE KADRODA YOK
Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle Sivasspor maçının kadrosunu alınmayan ve Real Madrid maçına hazır olması için talimat verilen Radamel Falcao, sarı-kırmızılı taraftarların kafasında soru işareti yaratmaya devam ediyor. 
FALCAO SAKATLIĞI SEBEBİYLE KADRODA YOK
7
LEVENT TÜZEMEN'DEN FALCAO YORUMU
Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana oynadığı maçlarda da beklentileri karşılayamadığı ifade edilen Falcao, sarı-kırmızılı forma altında, Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 5 maça çıktı ve 1 gol attı. Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen de Galatasaray'da Falcao'nun son durumunu yorumladı ve "Van Persie'ye benzemesin" dedi. 
LEVENT TÜZEMEN'DEN FALCAO YORUMU
6
"İNŞALLAH VAN PERSIE'YE BENZEMEZ"
"Falcao'nun sakatlığı inşallah Van Persie'nin durumuna benzemez. Kolombiyalı golcü için "Üç maç oynar iki maç yatar" diye iddialar var."
\
5
"SIRF TARAFTAR MUTLU OLSUN.."
"Ayrıca Falcao'nun üç maç üst üste oynadığını görmedik. Acaba bu sakatlığı vardı da söylenmedi mi, yoksa Falcao transferi sırf taraftar mutlu olsun diye mi yapıldı?"
\
4
"15 GÜNDÜR SADECE SALONDA"
"Falcao'nun aşil tendonunda ciddi bir sorun olduğu söyleniyor ve herhangi bir açıklama da maalesef yapılmıyor. Galatasaray taraftarı Falcao'nun gollerini özlemle bekliyor. Kolombiyalı 15 gündür sadece salonda çalışıyor."
\
3
"TENEKE BAĞLAYARAK GÖNDERİLDİ AMA.."
"Diagne arkasına teneke bağlayarak gönderildi ama ortada attığı gol gerçeği vardı. Ben de sağlam bir Falcao için "En az 25 gol atar" görüşünde bulunurken, Falcao'nun sahada olacağını düşündüm."
\
2
"PAHALI BİR GOLCÜ TRANSFER ETTİ"
"Florya'da salonda uzun süre çalışacağını hesaba katmadım. Dilerim; Falcao, sakat olmadığını kanıtlar ve Galatasaray'ın gol yükünü çeker. Sonuçta yönetim pahalı bir golcü transfer etti."
\
1
"HENÜZ YETERİNCE KUCAKLAYAMADI"
"Spor dünyası Falcao transferini manşetlere taşıdı. Karşılanışı olay oldu. Galatasaraylılar kendilerini coşturacak Falcao'yu henüz yeterince kucaklayamadı."
\