Haberler

Liverpool, Manchester United Engelini de Aştı: 3-1

Güncelleme:

İngiltere Premier Ligde Liverpool, sahasında konuk ettiği Manchester United'ı 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Premier Lig'in 17. haftasının kapanış maçında Liverpool, Anfield Road'da Manchester United'ı ağırladı. Liverpool'da 24. dakikada Sadio Mane, Manchester United'da 33. dakikada Jesse Lingard'ın attığı gollerle ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci devrede daha etkili bir performans ortaya koyan ev sahibi Liverpool, 73 ve 80. dakikalarda Xherdan Shaqiri'nin kaydettiği gollerle mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

LİVERPOOL, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Ligde art arda 6. maçını kazanarak 45 puana yükselen Liverpool, Manchester City'nin bir puan önünde liderliğini korudu. Manchester United ise 26 puanla 6. sırada yer aldı.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Liverpool Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

KRALEX:

ŞAMPIYON LIVERPOLL

8
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

sıkıyorsa fenerbahce ıle oynasınlar.

3
5
yanıtYanıtla
Efsane Hamdi:

Arkadaslar bir bilgisi olan varmi bizim Türkiye liglerindeki takimlar eger yerli hocayla calismak istemiyorlarsa neden yabanci hocalar olsun yabanci futbolcular olsun Almanlara yönelmezler Alman futbolcu veya teknik adam almazlar Almanlar hem cok disiplinlidir cokda caliskandir ve Türkiyeye hangi Alman futbolcu veya teknik adam gelmisse yüzde 80 basarili olmustur bunun en son örnegi Mario Gomez Besiktasa geldi gol krali oldu seyircinin sevgilisi oldu benim sordugum sorunun cevabini bilen varsa lütfen yazsin simdiden tesekkürler

3
1
yanıtYanıtla
HAVA YAĞMURLU:

Adamlar altın çağlarını yaşıyorlar..Bizdede ingilteredeki gibi güzel futbol oynansa keşke...

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Liverpool iyidir hoştur ama m city juventus barça gibi takımlar varken banane

0
1
yanıtYanıtla
emirhan:

uniteda yazık oldu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title