Haberler

İngiltere Basını Cenk Tosun'un Performansını Beğendi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig mücadelesinde Everton, Tottenham karşısında sahadan 4-0 mağlup ayrılsa da milli futbolcu Cenk Tosun, ilk maçındaki performansıyla Ada basınının beğenisini kazandı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail, "Zorlu ilk maça rağmen Cenk Tosun umut verici bir oyun sergiledi. Topla buluşmak ve topu gol yollarına göndermek için güçlü bir şekilde mücadele etti." derken, Everton adına en yüksek puanı milli golcüye verdi.

"LUKAKU'DAN SONRA TAKIMA HAREKETLİLİK GETİRDİ"

The Guardian gazetesi de Cenk Tosun'un forma giymesinin Everton adına maçtaki tek olumlu gelişme olduğunu aktardı. Gazete, "Cenk Tosun, Romelu Lukaku'nun ayrılmasından sonra takımın hücum hattına mücadele ve hareketlilik getirdi." ifadesini kullandı.

İngiltere'nin bir başka gazetesi Daily Mirror ise Beşiktaş'tan 22 milyon avro net bonservis bedeliyle transfer edilen Türk futbolcunun, takım arkadaşı Wayne Rooney ile Premier Lig'in en etkili savunma hatlarından birine karşı mücadele ettiğini yazdı.

"BİR KAÇ GÜNDÜR BURDA OLMASINA RAĞMEN KENDİNİ GÖSTERDİ"

Öte yandan Cenk Tosun'un teknik direktörü Sam Allardyce ve takım arkadaşları da ilk karşılaşmasının ardından milli oyuncudan övgüyle bahsetti.

Allardyce, Premier Lig'de ilk kez forma giyen ve 62 dakika oyunda kalan Cenk Tosun'un fiziksel ve mental olarak kendini bulacağını ve gol yollarındaki yeteneğinin kendilerine yardımcı olacağını umduğunu söyledi. Takım kaptanı Phil Jagielka ise 26 yaşındaki golcü için "Sadece birkaç gündür burada olmasına rağmen kendini gösterdi. Topa ilk dokunuşları ve top kontrolü mükemmeldi." yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cenk Tosun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (28)

Bilgehan BULUT:

İngilizler yediği kazığı anlamamışlarmı daha :)

12
39
yanıtYanıtla
ağla:

zorunuza gitmesin rengarenkler

yanıt11
yanıt1
BJK:

KISKANMA LAN RENKLİ

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

everton çok kötü. cenke düzgün bir pas gelmedi cenk ne yapsın bence yinede iyi idi

26
0
yanıtYanıtla
kayserili:

neyi konuşuyor takımının 4 göl yediğinimi allah aşkına bırakın şu adamın yakasını ardaya döndermeyin yarın 2 haftadaha göl atamasın yerin dibine sokarsınız ne olur uğraşmayın rahat bırakın günde 10 haber yapmayın çoğuda yalan haber

24
1
yanıtYanıtla
Reis:

Kesinlikle. Ardanın zamanında da medya böyle üzerine oynadı. Amerikada bomba alarmı oluyor onun haber başlığında bile Cenk Tosun var. Gerçekten ayıptır. .

yanıt2
yanıt0
Aykut yıldızkıskanır:

Cenk bir yıl sonra Medipol Başakşehire kiralanır. İngilizler kazığın çatalını yemiş :)

2
16
yanıtYanıtla
BJK:

SENDE KINA YAKARSIN GÖNDEREYİMMİ BİR TANE HİNT KINASI SÜLALENE YAKARSIN

yanıt0
yanıt0
Cenk iyi de:

Everton bitik ! Topu ileri Cenk''e şişirelim tek başına boğuşsun gol arasın asist yapsın bütün olayları bu.

17
0
yanıtYanıtla
xyz:

Cenk burda hakemlerden bulduğu kıyağı ve oradaki defansların rahatlığını bulamaz. Seneye bavulunu çoktan toplar. . . BJK. ye yine bedava gelir BA gibi. . .

0
17
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title