İngiliz basınından flaş Fenerbahçe iddiası!

Fenerbahçe, Premier Lig'de transfer sezonunda bir takımla anlaşamayıp takımda kalan Marcos Rojo'yu bir yıllığına kiralamak istiyor.

İngiliz basınından flaş Fenerbahçe iddiası!
İngiliz basınından flaş Fenerbahçe iddiası!
GİRİŞ 14.08.2019 15:54 GÜNCELLEME 15.08.2019 10:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe için İngiltere'den flaş bir transfer haberi ortaya atıldı.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Premier Lig'de transfer sezonunda Everton ile anlaşamayan ve Manchester United'da kalan Marcos Rojo'yu bir yıllığına kiralamak istiyor.

KOLAROV YERİNE ROJO

Haberin detayında Fenerbahçe'nin Aleksander Kolarov transferinde başarısız olup Rojo'ya yöneldiğine dikkat çekildi.

MANU, KİRALAMAYA SICAK BAKIYOR

Manchester United'da ilk 11'de düşünülmeyen ve 2 senelik sözleşmesi daha bulunan Arjantinli futbolcunun maaş yükünden dolayı kiralık olarak Türkiye'nin yolunu tutabileceği belirtildi.

TAKIMINDA GÖZDEN DÜŞTÜ

Geçen sezon sadece 6 maçta forma giyebilen Rojo, özellikle Harry Maguire'ın transfer edilmesiyle takımdaki yerini büyük ölçüde kaybetmişti. 29 yaşındaki futbolcunun ismi geçtiğimiz transfer dönemlerinde de Fenerbahçe ile anılmıştı.

 

 

YORUMLAR 10
  • Derman 4 yıl önce Şikayet Et
    Fabio contrao kibi bedava futbolçu varken bu kolarov da kim
    Cevapla
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca ile lig hiç başlamasın. çünkü bi sistem oturtamadı. sivassporu bile yenemeyen fb den daha ne beklenir. elinde 40 tane oyuncu var bir takım kuramıyor.40 tane oyuncudan 4 takım kurulur sürekli deneme maçı yapılır. antrenörlerde iş yok herhalde onlarında değişmesi gerekir. düzenli çalıştıramıyorlar. farklı galibiyet için takım sürekli presli oynamalı. burada 1 gol yemek önemli değil 3 gol atmak önemlidir.
    Cevapla
  • yeniden RTE 4 yıl önce Şikayet Et
    biran once bırakıp gidin sn ali koç comolli ve an ersun yanal bunca zamandır bitane stoper bile alamadınız ve takim birakn super lige ptt 1. lig icin bile hazir degil yazik koca fb yi ne hallere dusurdunuz eskiden lig baslasin diye kipir kipirdik simdi tedirgin ve umutsuzuz...
    Cevapla
  • Ahkikako 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun varken hiç.bişey olmaz en büyük hata taraftarın isteğiyle alınan hocadır
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başladığında görülecekki SADIK konusunda hata yaptılar. Sadık bu takımın defansında iş yapamaz. Bayern Münih maçında yenilen ilk dört golu izlesinler. Hepsinde Sadık hatalı. Reyes keza aynı. Hala daha Volkan Demirel defteriyle uğraşıyorlar. Volkanı bırakın adam tatlı yerinde bıraksın futbolunu... Ersun hocanın ne yaptığını anlamak zor. Defansın komple değişmesi lazım. Sadık ile, Reyes ile vs olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle