Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'i düzenlediği farklı programlarla dolu dolu geçiren İnegöl Belediyesi, bu programlar kapsamında Cumartesi akşamı şehrin merkezi olan Atatürk Anıtı önünde "Ramazan Özel" programı düzenledi.

Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlik ve gösterilerle ilçe halkını buluşturan İnegöl Belediyesi, teravih programları ve orta oyunu gösterilerinin yanı sıra Ramazan Özel programı kapsamında Cumartesi günü heykel önünde vatandaşlar için eğlenceli bir program düzendi. İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve İnegöl Belediye Tiyatrosunun gösterileriyle süslenen geceye ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa'nın da katıldığı program, renkli görüntülere sahne oldu. Koronun seslendirdiği eserlerle kulakların pasını sildiği gecede, tiyatro ekibi de gösterileriyle geceye renk kattı.