Genç Parti İlçe Başkanı Ferdi Balcı'dan basın açıklaması

Genç Parti İlçe Başkanı Ferdi Balcı: "Kimse araç muayene istasyonuna karşı değil ki, Algı yaratarak İnebolu’yu bölüyorlar"

Genç Parti İlçe Başkanı Ferdi Balcı'dan basın açıklaması
banner13
banner3

Genç Parti İlçe Başkanı Ferdi Balcı, kimsenin araç muayene istasyonuna karşı olmadığını belirterek sanki ayrıymış gibi algı yapıp ilçede ikilik yaratmaya çalışıyorlar, dedi.

Son günlerde İnebolu’nun gündemine oturan Sabit Araç Muayene İstasyonu’nun İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Özay tarafından çok değerli ve birçok yatırım yapılabilecek İskellealtı’nda ki arsayı sadece Reysaş Firmasının girebileceği ihalede sadece bir daire fiyatına tahmini 275 bin TL bedelle  ihaleye çıkararak özel bir şirkete satmak istemesini Genç Parti İlçe Başkanı Ferdi Balcı gazetemize değerlendirdi. Balcı görüşlerini şöyle dile getirdi; Sabit araç muayene istasyonunun sanayiye daha yakın olan ve bütün esnafların faydalanabileceği Kurt Köyü’nde olması iyi olacak. Orada yer bulunmazsa ve mecbur kalınırsa 5 km uzaktaki İskellealtı mevkiine yapılabilir. Bu konuda sanki insanlar araç muayene istasyonuna karşıymış gibi bir algı yaratılıyor. Kim neden karşı olsun muayene istasyonuna. Bu şekilde algı yaratılması ilçeyi 2 ye böldü. Burada düşünülmesi gereken araç muayene istasyonunun İnebolu esnafına en faydalı nasıl olacağıdır. Ben Kurt Köyü olursa daha iyi olur inancındayım, dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER