İnebolulu Öğretmenin İlk Kitabı Okuyucu ile buluştu

İnebolulu Öğretmen Özlem Keskin ilk kitabını okuyucuların hizmetine sundu.

İnebolulu Öğretmenin İlk Kitabı Okuyucu ile buluştu
banner13
banner3

İnebolu 9 Haziran İlkokulu sınıf öğretmeni Özlem Keskin ‘’ Dünya Kaç Kare’’ kitabını okuyucuları ile buluşturdu. Öğretmen Özlem Keskin gazetemizi ziyaret ederek okuyucuları ile buluşturduğu  ‘Dünya Kaç Kare’ kitabı hakkında bilgiler vererek imzalı kitabını hediye etti.

Keskin, yaptığı açıklamada, kitaba ilişkin şu bilgileri verdi: ‘’ Kitabım bana göre günlük yaşam öyküleri, anlık çekilmiş fotoğrafları yazıya dökülmüş halidir. Öykü zaten fotoğraf çekilip sözcüklemekten başka bir şey değil, bu bana göre böyle olağan dışı kurgular yapmıyorum, yaşamın bir kurgusu var ben o kurguyu yazıya döküyorum. Kitabımı Kadınlar, adamlar, çocuklar herkes okuyabilir. Öykülerimin birinin bir kesitinde herkesle buluşabiliriz. Ben nefes alan, yemeğe oturan çalışan, acıyan, haksızlığa uğrayan, aşık olan, yaşayan insanın öyküsünü yazıyorum.  İnsan ve hayat sürprizlerle dolu bu sürprizlerin ne zaman, nasıl karşımıza çakacağını bilmiyoruz. Yazar yaşama karşı tetikte olmalıdır. ‘’dedi.

Yazar Özlem Keskin özgeçmişi hakkında bilgi şu bilgileri aktardı :‘’ 1979 İnebolu doğumluyum Uzun değil geçmişim, sanki bir anlık ne kadar yaşarsak yaşayalım, küçücük bir an elimizde kalan işte ben o ana tutunup bağıra çağıra kendimi arıyorum. Çamurlardan pasta yaparken, gazoz kapağı sayarken öğretmencilik oynarken öğretmenliğe bulaştım. Her gün uzak bir köye gidip yokluklardan sonucu ekmek olan denklemler kurup çözmeye çalışıyorum.  Hiçbir canlı ,dallar, otlar böcekler dahil ben bakarken haksızlığa uğramasın diye şiirlerle sarmış dolaş yaşıyorum. Elleri cam kesiği, gözleri yüreğine ayna bir adamla tırnaklıyoruz hayatı. Bir de ‘’Mavi Gözlü Bir Dev’’ in bir de minik Ekin’in anneleriyim. Şu günlerde sorulması kaçınılmaz olan ‘’insanlar açlık, yokluk ve ölümlerde kıvranırken ne yaptın anne? Sorusuna  yanıt hazırlıyorum.’’

Özlem Keskinin ‘ Dünya Kaç Kare’ kitabı Klaros Shopier mağazasında ön satışta çıkarıldı.  Ayrıca, kitaplar 15 gün içinde tüm internet sitelerinde ve kitapçıların raflarında yer alacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cavidan alçın
Cavidan alçın - 5 yıl Önce

Kitabı henüz okumadım enkısa zaman da edineceğim
Özlem çokkkkk iyi bir üretici ne mi üretiyor küçücük yüreğiyle sevgi. Üretiyor sevgi Varol özlem öğretmenim

SIRADAKİ HABER