Ayazlı Mahallesi ve Akçakoca Sapak Bölgesinde oturan vatandaşların sağlık hizmeti alabilmeleri için artık ilçe merkezine gelmelerine gerek kalmayacak. Hizmete girişinden bu yana büyük bir kesimi atıl kalan Akçakoca Terminal binasının üst katlarının Sağlık Merkezine dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalarda sona geliniyor.

Bugün gün boyunca sağlık merkezi kurulumu için üst düzey bir heyet Akçakoca Şehirlerarası Terminali’nde incelemelerde bulundu.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte terminal binasını baştan sona dolaşan heyette Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Düze Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Ahmet Zengin, Düzce Halk Sağlığı Başkanı Ökkeş Kepek ve Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk hazır bulundu.

Sağlık bürokrasisi ve teknik elemanlardan oluşan heyet terminal binasının uygunluğunu ile ilgili detaylı bir incelemede bulundu.

Edinilen bilgilere göre terminalin alt katlarından bir bölüm ile üst katın tamamı bölge halkına hizmet edecek bir sağlık ocağına dönüştürülecek.

3 hekimli sağlık merkezinin bina girişinin ise terminal girişinden ayrı yapılacağı öğrenilirken, binada çalışmaların derhal başlayacağı ve sağlık merkezinin en kısa sürede hizmete gireceği öğrenildi.

Haber: S.ŞEN/Akçakoca
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ