Muharrem İnce YSK önünde: Moral bozucu haberlere inanmayın

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sandıkların kapanmasına 10 dakika kala YSK önüne geldi. İnce, "Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız kuşkum yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde de olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

Ankara Sıhhiye'de bulunan YSK binasına giden tüm yollar demir bariyerlere kapatıldı. Vatandaşların geçişlerine izin verilmezken medya mensupları da basın kartlarına bakılarak alındı.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sandıkların kapanmasına 10 dakika kala beraberinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün ile YSK önüne geldi.

İnce burada basına yaptığı açıklamada, “Anadolu Ajansı birazdan Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı yerlerden sonuçları vermeye başlayacak. Anadolu Ajansı bu seçimleri belirleyemeyecek. Aynı numarayı yeniden yapacaklar. Sandık görevlilerine sesleniyorum. Sakın görev yerinizi terk etmeyin. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız kuşkum yok. Sandıkları asla terk etmeyin. Tüm yurttaşlarıma sesleniyorum. Seçim kurullarının önüne gelin. Hiç merak etmeyin hakkınızı korumak için milletin hakkını korumak için buradayım. YSK üyelerine sadece çağrı yapıyoruz ‘Kimseden tedirgin olmayın, korkmayın’ diye. Doğru dürüst bir yarış istiyoruz. Sakın taşkınlık yapılmasın. Sakın moral bozucu haberlere de inanmayın. Islak imzalı tutanağı almadan görevliler sandığı terk etmesin. Yakın bir noktada olacağım, umarım buraya yeniden gelmek durumunda kalmam” dedi. (DUVAR)

Kılıçdaroğlu: Islak imzalı tutanakları almadan ayrılmayınKılıçdaroğlu: Islak imzalı tutanakları almadan ayrılmayın

YSK önünde yoğun güvenlik önlemi alındı.