131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“İNCE” HAZIRLIK

19 Haziran 2018, Salı 06:41

     


Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Perşembe günü Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Büyük İzmir Mitingi’nde halka seslenecek. Miting öncesi CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda da hazırlıklar sürüyor. Aliağa’dan Gündoğdu Meydanı’ndaki mitinge katılmak isteyenler için 30 otobüs kaldırılacak.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda 21 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da yapacağı mitingin hazırlıkları sürüyor. İnce, daha önce yaptığı açıklamalarda İzmir mitingi için 2 milyon katılımcı beklediğini dile getirmişti. Gündoğdu Meydanı’ndaki hazırlıklar da mitinge 2 milyon kişinin katılacağı şekilde planlandı. Miting öncesi CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda da hazırlıklar sürüyor.

“Vatandaşların ilgisi çok yüksek”

Perşembe günü yapılacak olan mitinge Aliağalıların ilgisinin büyük olduğunu söyleyen CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Bir yandan seçim bölgemizde çalışmalarımız devam ederken diğer yandan da Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin İzmir’de gerçekleştireceği büyük mitingin hazırlıklarını sürdürüyoruz. Duyurularımızı pankartlar, afişler, telefon mesajları ve sosyal medya yoluyla yapıyoruz. Anons araçlarımız cadde ve sokaklarda dolaşıyor. Vatandaşlarımızın yapılacak olan mitinge ilgisi çok yüksek. Ben Aliağalıların İzmir’e akacağını düşünüyorum.” dedi.

“Tarihi bir katılım bekliyoruz”

Aliağa’dan kaldıracakları araçların dışında şahsi araçları ve İZBAN ile mitinge gideceklerini söyleyen vatandaşların da olduğunu belirten Durmaz, “Partimizin il başkanlığı ile temasımız devam ediyor. Bizim vereceğimiz sayıya göre il başkanlığımız araç gönderecek. Ama biz 30 otobüs civarında Aliağa’dan bir katılım sağlamayı planlıyoruz. Mitinge katılmak isteyenler için kayıtlarımız sürüyor. Mitinge katılmak isteyenler partimize başvurarak isimlerini yazdırıyorlar. Araçlarımız Perşembe günü, Demokrasi Meydanı’ndan saat 14.00’te kalkacak. Dolan araçlarımızı parça parça miting alanına göndereceğiz. Saat 14.00’ten 15.00’a kadar Demokrasi Meydanı’nda bekleyecek olan araçlarımız vatandaşlarımızın miting alanına ulaşımını sağlayacak. Biz yapılacak olan bu mitinge Aliağa’dan yüksek bir katılım bekliyoruz. İzmir mitinginin de İzmir tarihinde yapılmış en büyük miting olacağı zaten görünüyor. Tarihi bir katılım bekliyoruz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler