İnce Eskişehir'de vatandaşlara hitap etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İnce Eskişehir'de vatandaşlara hitap etti
A
a

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylaması kampanyası için geldiği Eskişehir'de vatandaşlara hitap etti. 

Sütiş Eskişehir

İnce, halk oylaması çalışmaları kapsamında Tepebaşı ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Pazaryeri'nde halkla bir araya geldi. Burada düzenlenen mitingde konuşan İnce, çalışmalarının TRT'de yer almamasını eleştirdi. 
 

TRT için kesilen katkı payının tüm vatandaşlar gibi kendisinden de kesildiğini, fakat parti olarak devletin televizyonunu kullanamadıklarını savunan İnce, "TRT gelirinin yüzde 86'sını elektrik faturalarındaki katkı payından karşılıyor. Hepimiz bunu ödüyoruz. 'Evet' diyenler de, 'Hayır' diyenler de ödüyor. TRT'de beni görüyor musunuz hiç? Dün Aksaray'da 10 bin kişi vardı. Niğde'de, Nevşehir'de 10 bin kişi vardı. Sesleniyoruz, TRT'de yokuz. " diye konuştu. 
 

İnce, Kur'an-ı Kerim'in ilk ayetinin "oku" olduğuna işaret ederek, vatandaşlardan oy vermeden önce anayasa maddeleri okumalarını istedi.
 

Yolcu uçakların bile tek pilotla uçmasına müsade edilmediğini örnek veren İnce, "150 kişiyi bile bir kişiye emanet etmiyoruz. Ola ki bir şey olur diye." dedi. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 20 Mart 2017 10:23

her onbin kişiye bir kameraman verecek olsak seksen milyonda kameramandan geçilmez olur o ses Türkiye yarışmasna katılırsanız kendinizi izleyebilirsiniz

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi